Luku 19:

2.7K 187 111
                                    


~~


"Äiti, jätä hänet rauhaan. Louis on vähän ujo", Harry valehtelee äidilleen joka halaa minua neljännen kerran.

"Sä oot oikeassa, anteeksi. Mä olen vain niin onnellinen että mä saan vihdoin tavata sut. Harry on kertonut mulle susta niin paljon", hän hehkuttaa ja nyökkää. Tunnen poskieni punehtuvan kun nainen astuu kauemmas. Olen yllättynyt että hän edes tietää minun olemassaolostani, olisin luullut että Harry pitää minut salaisuutena niin kuin aina.

"Ei se haittaa", onnistun sanomaan kauhuni läpi.

"Voinko.. mä uhm... puhua sulle makuuhuoneessa hetken?" Harry änkyttää. Nyökkään ja hymyilen pienesti Harryn äidille ennen kuin seuraan Harrya makuuhuoneeseen jonka me ennemmin jaoimme.

"Mitä helvettiä?" sanon hiljaa kun suljen oven.

"Mä tiedän.. Mä oon pahoillani. Mä en voinut kertoa hänelle mitä tapahtui. Mä en voinut kertoa mitä mä tein", Harry sanoo ja istuu sängylle.

"Ootko sä täällä.. tiedätkö, jäädäksesi?" Hänen äänessään on enemmän toivoa kuin pystyn kestämään.

"En.."

"Ai."

Huokaisen ja kuljetan sormiani hiuksissani, ilmeisesti se tapa on tarttunut Harrylta.

"No mitä mun pitäisi nyt tehdä?" kysyn häneltä.

"En mä tiedä.. Mä en odota että sä olisit mukana tässä tai mitään.. mä vaan tarvitsen vähän aikaa että mä pystyn kertomaan hänelle", Harry sanoo ja huokaisee pitkään.

"Mä en tiennyt että sä olisit täällä", hän sanoo sitten ja hänen silmissään näkyy kipua.

"Mäkään en tiennyt että sä olisit täällä, mä luulin että sä olet menossa Lontooseen."

"Mä muutin mieltäni, mä en halunnut mennä ilman.." hän keskeyttää.

"Onko siihen joku syy mikset sä kertonut sun äidille että me ei olla yhdessä?" kysyn Harryltä. En ole varma haluanko kuulla vastausta.

"Hän oli vain niin iloinen että mä löysin jonkun, mä en halua pilata sitä häneltä." Muistan miten Ken kertoi minulle että hän ei uskonut että Harry koskaan pystyisi seurustelemaan. Hän oli oikeassa. En kuitenkaan halua pilata Harryn äidin aikaa täällä nyt kun hän on poikansa kanssa. En tee tätä välttämättä Harryn vuoksi, vaan hänen äitinsä.

"Okei. Sä voit kertoa hänelle sitten kun sä olet valmis. Älä kerro hänelle siitä vedosta", sanon Harrylle. Se varmasti satuttaisi hänen äitiään jos hän tietäisi yksityiskohdat siitä miten hänen poikansa pilasi ensimmäisen ja ainoan oikean parisuhteensa.

"Oikeasti? Eikö sua haittaa se että hän luulee meidän olevan yhdessä?" Harry kuulostaa yllättyneemmältä kuin hänen pitäisi. Nyökkään.

"Kiitos. Mä olin ihan varma että sä paljastaisit mut heti hänen edessään", hän sanoo ja päästää ulos pitkän henkäyksen.

"Mä en tekisi niin", sanon ja tarkoitan sitä. Ihan sama miten vihainen olen ollut Harrylle, en ole koskaan kertonut hänen salaisuuksiaan eteenpäin.

"Mun täytyy vain pestä mun pyykit loppuun ja mä lähden sitten. Mä luulin ettet sä olisi täällä joten mä vaan ajattelin että mä tulisin tänne sen sijaan että mä menisin hotelliin", sanon ja kohautan olkiani epämukavasti. Me olemme olleet täällä juttelemassa vähän liian kauan.

"Sulla ei ole mitään paikkaa minne mennä, eikö niin?" Harry kysyy.

"Mä voisin mennä mun äidille jos mä haluaisin. Mä en vaan oikeasti halua", myönnän. "Mutta hotelli ei ole niin paha, vaan vähän kallis." Tämä on kohteliain keskustelu minun ja Harryn välillä koko viikkoon.

After 2 (Larry-Stylinson) suomeksiWhere stories live. Discover now