Luku 51:

2.7K 180 112
                                    


••• Harryn näkökulma •••

"Mä en tiedä onko tämä kovin hyvä ajatus", kuiskaan Louisille. Hän kääntyy ympäri sylissäni ja laittaa etusormensa huulilleni hiljentääkseen minut.

"Mikä hätänä Harry, pelkäätkö sä pientä tehtävää... vai onko se totuus jota sä pelkäät?" Molly kysyy virnistellen. Mikä vitun kusipää.

"Sä olet se jonka pitäisi pelätä", Louis ärisee ja olen häkeltynyt.

"Niinkö?" Molly haastaa kohottaen kulmiaan.

"Okei, okei, rauhoittukaa te kaksi", Niall sanoo.

Nautin siitä kun Louis osoitti Mollylle paikkansa, mutta en halua Mollyn vievän tätä liian pitkälle. Louis on paljon hauraampi ja herkempi kuin Molly, ja tiedän että Molly sanoisi mitä tahansa satuttaakseen häntä.

"Kuka on ensin?" Steph kysyy.

"Mä", Louis sanoo nostaen kättään.

Voi luoja, tästä tulee vitun katastrofi.

"Mä luulen että mun pitäisi olla ensimmäinen", Tristan sanoo. Louis huokaisee mutta istuu hiljaa, nostaen kuppinsa huulilleen. Hänen huulensa punertavat vähän kaikesta kirsikkajuomasta mitä hän on juonut, enkä voi olla kuvittelematta niitä minun kehollani.

"Harry, totuus vai tehtävä?" Tristan kysyy rikkoen minut pervoista ajatuksistani.

"Mä en pelaa", kerron hänelle.

"Miksi et?" hän kysyy.

"Mä en halua, mä olen saanut enemmän kuin tarpeekseni kaikista hemmetin typeristä peleistä", valitan.

"No varmasti", Molly mumisee.

"Ei hän sitä tarkoittanut, painu kuuseen", Steph puolustaa minua.

Voisiko joku muistuttaa minua miksi minä taas päätinkään harrastaa seksiä Mollyn kanssa? Hän on kuuma ja hän otti minulta suihin ihan kelpuuttavasti, mutta hän on niin hemmetin ärsyttävä. Muisto siitä saa minut voimaan pahoin joten korvaan hänet nopeasti Louisilla ajatuksissani.

"Okei, Niall. Totuus vai tehtävä?" Tristan kysyy.

"Tehtävä", hän vastaa.

"Hmm... suutele tuota blondia jolla on sininen paita päällään", Tristan osoittaa pitkää tyttöä jolla on kirkkaanpunaista huulipunaa huulissaan.

"Enkö mä voi sen sijaan suudella hänen kaveriaan?" Niall pyytää. Blondin vieressä seisovalla tytöllä on pitkät kiharat hiukset ja syvänruskea iho. Hän on paljon nätimpi kuin blondi joten Niallin vuoksi toivon että Tristan suostuu.

"Et, blondi se on", Tristan nauraa.

"Sä olet hirveä", Niall voihkaisee ja kaikki nauravat kun hän kävelee tyttöä kohti.

On täysin hyödytöntä haastaa toisia tekemään tällaisia typeriä juttuja. Se ei ole koskaan ennemmin haitannut minua mutta toisaalta, en ole koskaan ennemmin halunnut suudella vain yhtä henkilöä. En enää koskaan halua suudella ketään muuta kuin Louisia.

Kun Niall kävelee takaisin punaista huulipunaa huultensa ympärillä, tajuan miksi Louis yleensä inhoaa tällaisia pelejä.

Kun Niall haastaa Stephin juomaan olutta kupista jota ihmiset ovat käyttäneet tuhkakuppina, lakkaan kiinnittämästä huomiota. Työnnän sormeni Louisin pehmeisiin hiuksiin, juoksuttaen sormiani hitaasti niitä pitkin. Hän peittää kasvonsa käsillään kun Steph yökkää ja Tristan katsoo inhoten.

After 2 (Larry-Stylinson) suomeksiWhere stories live. Discover now