Luku 100:

3.2K 191 103
                                    


~~

"Tämän paikan omistaja Drew vaikuttaa kusipäältä mutta hän on ihan mukava", Harry ilmoittaaa kun me saavumme pienen tiilirakennuksen eteen.

Kello kilahtaa pääni yläpuolella kun Harry avaa oven minulle ja me kävelemme sisään. Tristan ja Steph ovat jo täällä. Tristan istuu nahkaisella tuolilla ja Steph selaa jotain kirjaa tatuoinneista.

"Kestipäs teillä kauan!" Tristan potkaisee jalkaansa kun Harry ja minä kävelemme ohi ja Harry ottaa kiinni Tristanin jalasta ennen kuin se osuu minuun.

"Sä olet selvästikin jo valmiiksi ärsyttävä..." Harry pyöräyttää silmiään yrittäen ohjata minut Stephin luokse mutta vedän käteni irti hänen omastaan ja jään seisomaan Tristanin viereen.

"Kyllä hän pärjää munkin kanssa", Tristan kertoo Harrylle joka rypistää otsaansa mutta ei sano mitään vastaukseksi.

Harry seisoo Stephin vieressä noin kuuden metrin päässä, ottaa samanlaisen mustan kirjan joka Stephillä on käsissään ja alkaa selailla sivuja.

"Miten se illallinen Stephin perheen kanssa sujui?" kysyn hiljaa Tristanilta.

"Se ei oikeastaan ollut ollenkaan hassumpaa." Hän vilkaisee tyttöystäväänsä ja kääntyy taas minua kohti. "He olivat mukavia, paljon mukavampia kuin mä aluksi ajattelin. Mutta se syömisosuus meidän illallisesta oli katastrofi, mä tilasin vahingossa lampaankyljyksiä koska mua jännitti niin paljon ja musta olisi tuntunut tyhmältä korjata itseäni myöhemmnin. Mutta Steph vaihtoi lautasia mun kanssa, luojan kiitos."

"Kiva että sulla oli hauskaa, mähän sanoin että he rakastaisivat sua", muistutan häntä.

"Miten sun ja sun äidin asiat ovat? Oletko sä nähnyt häntä viimeaikoina?" Tristan kysyy kun pitkätukkainen mies kävelee käytävästä luoksemme.

"Oletko sä valmis?" hän kysyy Tristanilta.

"Jep, niin valmis kuin mä voin olla", hän vastaa ja menee makaamaan tuolille kun se kallistuu taaksepäin. Hän nostaa paitaansa ylöspäin paljastaakseen vatsansa.

"Mä en ole nähnyt sua täällä aiemmin", mies vilkaisee minua pyyhkien Tristanin paljasta vatsaa pyyheellä.

"Mä en ole ollut täällä koskaan ennemmin", vastaan.

"Mun nimi on Drew, mä omistan tämän paikan."

"Kiva tavata, mä olen Louis."

"Aiotko säkin ottaa tänään tatuoinnin?" hän hymyilee.

"Ei aio", Harry vastaa puolestani, kietoen kätensä vyötärölleni.

"Onko hän täällä sun kanssa, Styles?"

"Joo, on." Hän vetää minut vielä lähemmäs.

Hän selvästi tekee sen tahallaan. Harry sanoi että Drew vaikuttaa kusipäältä mutta minusta ei tunnu ollenkaan siltä, hän tuntuu olevan tosi mukava.

"Kiva. Oli jo aikakin että sä hankit oikean poikaystävän", Drew nauraa.

Harry rentoutuu vähän mutta pitää kätensä vyötärölläni.

"Harry miksi sä et ota tänään uutta tatuointia?" Suriseva ääni täyttää huoneen ja katson Tristanin vatsaa hämmästyneenä kun tatuointikone liikkuu hitaasti hänen ihollaan. Drew pyyhkäisee ylimääräisen musteen pois pyyhkeellä ja jatkaa.

"Mä itse asiassa saatankin", Harry kertoo minulle.

Käännyn katsomaan Harrya ja meidän katseemme kohtaavat.

After 2 (Larry-Stylinson) suomeksiWhere stories live. Discover now