Luku 35:

3K 195 72
                                    


~~

Kävelen makuuhuoneeseen ja istun sängyn reunalle. Mitä helvettiä minä nyt teen?

Tämä kaikki saa minut voimaan pahoin. Tiesin ettei Harry ollut hyvä ihminen ennen, ja tiesin että hänessä oli joitain asioita joita en välttämättä halunnut kuulla, mutta kaikista asioista joihin ajattelin Annen saattavan viitata, tämä ei koskaan edes käynyt mielessäni. Harry kuvasi itseään harrastamassa seksiä tytön kanssa ilman että tämä tyttö edes tiesi siitä ja sitten näytti videon kavereilleen. Ja vielä pahempaa, Harryn kaveri näytti sen kaikille. Hänen vanhempansa ja kirkko saivat tietää, hän menetti stipendinsä ja hänen vanhempansa heittivät hänet ulos. Sen lisäksi kun hän pyysi Harryltä asuinpaikkaa, Harry kieltäytyi vaikka kaikki tämän tytön ongelmat saivat alkunsa Harrystä. Harry vahingoitti häntä hirveällä tavalla, ja hän ei edes välittänyt siitä. Hän ei katunut tekojaan silloin eikä oikeastaan vieläkään. Kyyneleet valuvat poskillani haluamattani ja yritän hengittää sisään ja ulos hitaasti, varovasti etten tukehtuisi omaan hengitykseeni.

Pahinta minulle on se että tiedän hänen nimensä. Jos hän olisi vain joku nimetön henkilö, voisin melkein esittää ettei häntä ole olemassa. Se vain avaa minulle liikaa ajatuksia kun tiedän että hänen nimensä on Diana. Miltä hän näyttää? Mitä hän aikoi opiskella yliopistossa ennen kuin hän menetti stipendinsä Harryn ansiosta, onko hänellä veljiä tai siskoja? Tiesivätkö hekin siitä? Jos Anne ei olisi ottanut tätä puheeksi, olisinko koskaan saanut tietää? Miten monta kertaa he harrastivat seksiä? Pitikö Harry siitä? Tietenkin, muistutan itseäni. Se on seksiä ja Harry selvästi teki sitä paljon. Muiden ihmisten kanssa, monien muiden ihmisten kanssa. Jäikö Harry nukkumaan Dianan kanssa seuraavana yönä? Miksi minä olen mustasukkainen Dianalle? Minun pitäisi olla pahoillani hänen puolestaan eikä olla kateellinen koska hän koski Harryyn. Työnnän sairaat ajatukset pois päästäni ja mietin taas sitä, millainen ihminen Harry oikeasti on.

Pystynkö antamaan tämän hänelle anteeksi? Mitä enemmän mietin sitä, tajuan ettei minulla ole mitään mitä antaisin anteeksi, hän ei tehnyt tätä hirveää asiaa minulle. Ei tällä kerralla. En edes tuntenut häntä kun tämä kaikki tapahtui. Minua inhottaa oma mustasukkaisuuteni joka vain kiemurtelee pintaan uudelleen ja uudelleen.

Minun olisi pitänyt pyytää Harrya jäämään että olisimme voineet puhua siitä, minä aina lähden tai tässä tapauksessa käskin häntä lähtemään. Ongelma on se että hän peittää ajatukseni, hänen paikallaolonsa pesee pois kaiken maalaisjärjen mitä minulla on.

Toivon että tietäisin mitä Dianalle tapahtui sen jälkeen kun Harry tuhosi hänen elämänsä, jättäen hänelle vain rauniot siitä. Jos hän on onnellinen nyt ja elää hyvää elämää, minusta tuntuisi hieman paremmalta. Toivon että minulla olisi joku kaveri jonka kanssa voisin puhua tästä kaikesta, joku joka neuvoisi minua. Toisaalta vaikka olisikin, en haluaisi paljastaa hänelle miten ajattelematon Harry oli aiemmin, en halua kenenkään tietävän mitä hän on tehnyt niille tytöille. Tiedän miten tyhmää se on että haluan suojella Harrya vaikka hän ei ansaitse sitä, mutta en voi sille mitään. En halua kenenkään pitävän häntä yhtään huonompana ihmisenä ja mikä tärkeintä, en halua hänen pitävän itseään yhtään huonompana kuin nyt.

Makaan tyynyjä vasten ja tuijotan kattoa. Pääsin juuri yli, tai ainakin olin pääsemässä, siitä kun Harry käytti minua hyväkseen voittaakseen vedon kavereitaan vastaan ja nyt tämä? Jos se olisi ollut pelkästään Diana niin ehkä se ei olisi ollut ihan näin paha, mutta senkin jälkeen kun hän itse näki miten paljon vahinkoa hän teki sille tytölle, hän teki sen uudelleen kaverinsa siskolle, ja sitten tämä juttu minun kanssani. Tämä on hänelle joku toistuva kehä, hän on tehnyt näin jo useamman kerran, pystyykö hän koskaan lopettamaan? Mitä minulle olisi tapahtunut jos Harry ei olisi rakastunut minuun?

After 2 (Larry-Stylinson) suomeksiWhere stories live. Discover now