Luku 59:

2.4K 174 66
                                    


~~

"Mitä sulla on päälläsi?" Harry kysyy.

"Joogavaatteet", sanon kohauttaen olkiani.

Muistan kun viimeksi käytin joogahousuja Harryn edessä ja kaikki ne rivot kommentit joita hän heitteli minulle, ja ne housut eivät edes olleet yhtä tiukat kuin nämä.

"Käänny ympäri", hän käskee ja katsoo ympärilleen käytävässä varmistaakseen että me olemme kahdestaan.

"Mitä? En."

"Louis, käänny ympäri", hän sanoo uudelleen.

"Mä en aio tehdä niin." Ryhmä koripallon pelaajia kävelee oikealla puolellamme olevasta ovesta ja Harry pyöräyttää silmiään myöntäen tappionsa. En voi olla hymyilemättä hänen ärtymykselleen.

"No mitä sä odotat? Mennään", Harry sanoo vetäen minut käytävää pitkin. Hän tekee numeron siitä että hän kävelee takanani tuijottaen takapuoltani ja haluan yhtäkkiä palata lukion ensimmäiselle luokalle kun solmin hupparin vyötärölleni piilottaakseni kehoni.

"Sä tarvitset lisää näitä housuja", Harry sanoo hiljaisella äänellä. Nauran kevyesti ja tartun hänen käteensä pakottaakseni hänet kävelemään vierelläni eikä takanani.

"Sä et ihan oikeasti valinnut joogaa." Vaikka miten yrittäisin kuvitella Harrya tekemässä jooga-asentoja, en vain pysty siihen.

"Joo, valitsin."

"Kai sä tiedät mitä jooga on?" kysyn kun me kävelemme huoneeseen.

"Kyllä, Louis. Mä tiedän mitä se on ja mä tulen sun kanssa samalle kurssille", hän tuhahtaa.

"Miksi?"

"Ei sillä ole väliä, mä haluan vain viettää enemmän aikaa sun kanssa", Harry sanoo.

"Ai." En ole vakuuttunut hänen selityksestään mutta odotan näkeväni hänet joogatunnilla eikä myöskään varmasti satuta viettää vähän enemmän aikaa hänen kanssaan.

Ohjaaja istuu kirkkaankeltaisella joogamatolla keskellä huonetta. Hänen kiharat, ruskeat hiuksensa jotka on koottu hänen päänsä päälle sekä hänen kukallinen paitansa antavat hyvän ensivaikutelman.

"Missä kaikki ovat?" Harry kysyy minulta kun otan violetin joogamaton seinällä olevalta hyllyltä.

"Me ollaan ajoissa." Ojennan hänelle sinisen maton ja hän tutkii sitä ennen kuin asettaa sen kätensä alle.

"No tietysti", hän hymyilee sarkastisesti ja seuraa minua huoneen etuosaan. Aion laskea maton suoraan ohjaajan eteen mutta Harry ottaa kiinni kädestäni ja estää minua.

"Eikä, me mennään istumaan taakse", hän sanoo.

"Mitä? Ei, mä istun aina edessä", väitän vastaan.

"Nimenomaan. Me mennään taakse", hän sanoo ja ottaa maton kädestäni ja suuntaa huoneen takaosaan.

"Jos sä aiot olla äreä niin sun ei pitäisi jäädä tänne ollenkaan", kuiskaan hänelle.

"Mä en ole äreä."

Ohjaaja esittelee itsensä Harrylle ja minulle kun me istumme matoillemme ja Harry väittää tietävänsä että ohjaaja on huumeissa mikä saa minut kikattamaan.

Minua alkaa ärsyttää kun huone täyttyy tytöistä joilla on päällään tiukat joogahousut ja pikkuiset topit ja he kaikki tuntuvat tuijottavan tai vilkuilevan Harrya. Tähän mennessä me olemme ainoat miehet täällä ja jos keitään muita ei ilmesty paikalle niin se on melko ärsyttävää. Onneksi Harry ei tunnu huomaavan tytöiltä saamaansa huomiota, tai sitten hän on vain tottunut siihen jo. Todennäköisesti se jälkimmäinen. Hän saa tällaista huomiota koko ajan. En varsinaisesti voi syyttää siitä niitä tyttöjä mutta hän on minun poikaystäväni ja heidän täytyy katsoa muualle. Tiedän että jotkut tytöistä katsovat häntä hänen tatuointiensa ja lävistystensä vuoksi, he varmaan miettivät miksi helvetissä joku hänenlaisensa on joogakurssilla.

After 2 (Larry-Stylinson) suomeksiWhere stories live. Discover now