Luku 39:

2.7K 200 29
                                    


~~


"Harry", Anne ärähtää.

"Mitä? Mä vain kysyin kysymyksen", hän sanoo. Huomaan että Ken miettii pitäisikö hänen tarttua Harryn syöttiin vai ei. Toivon todellakin että hän päättää olla tarttumatta.

"Lopeta jo", kuiskaan Harrylle.

"Älä ole töykeä", Anne käskee häntä.

"Ei se haittaa", Ken sanoo ja juo kulauksen vettään. Karenin kasvot ovat kalvenneet ja Liam tuijottaa suurta televisiota seinällä.

"Mä tiedän ettei se haittaa", Harry hymyilee.

"Sä olet vain vihainen joten sano vaan mitä tahdot", Ken sanoo.

Hänen ei olisi pitänyt sanoa sitä.

"Vihainen? Mä en ole vihainen.  Ärsyyntynyt ja huvittunut kyllä, mutta vihainen, en", Harry sanoo rauhallisesti.

"Mikä sua huvittaa?" Ken kysyy. Voi Ken, lopeta puhuminen.

"Mua huvittaa se fakta että sä käyttäydyt kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunut, niin kuin sä et olisi valtava munapää. Te kaksi olette aivan naurettavia", hän selittää.

"Nyt sä kyllä ylitit rajan", Ken sanoo. Voi Jeesus Ken.

"Niinkö? Mistä lähtien sä olet saanut päättää missä se raja menee?" Harry haastaa häntä.

"Tämä on mun koti Harry, siksi mä saan päättää", Ken vastaa. Harry on välittömästi jaloillaan. Otan kiinni hänen käsivarrestaan estääkseni häntä mutta hän ravistaa minut pois helposti. Lasken viinilasini viereeni pöydälle ja nousen seisomaan.

"Harry lopeta", pyydän ja otan taas kiinni hänen käsivarrestaan.

Kaikki meni hyvin, kiusallisesti mutta hyvin, ja sitten Harryn täytyi sanoa jotain töykeää. Tiedän että hän on vihainen isälleen tämän tekemistä virheistä mutta jouluateria ei ole oikea paikka ottaa sitä puheeksi. Harry ja Ken olivat alkaneet rakentaa suhdettaan uudelleen ja jos Harry ei lopeta nyt, se vain pahenee entisestään.

"Mä luulin että me oltiin päästy yli tästä, sä tulit mun häihinkin?" Ken kysyy ja nousee seisomaan. He ovat alle metrin päässä toisistaan ja tiedän ettei tämä tule päättymään hyvin.

"Yli mistä? Sä et ole edes tunnustanut tehneesi mitään väärää! Sä vain esität ettei mitään olisi tapahtunut!" Harry huutaa nyt. Minun päässäni pyörii ja toivon etten olisi koskaan ehdottanut että he tulisivat tänne. Jälleen kerran olen aiheuttanut uuden perheriidan.

"Tänään ei ole sopiva päivä keskustella tästä. Meillä oli hauskaa ja sitten sun täytyi aloittaa riita mun kanssa", Ken sanoo.

"Milloin se päivä sitten on?" Harry kysyy ja nostaa kätensä ilmaan.

"Ei ainakaan jouluna, mä en ole nähnyt sun äitiä vuosiin ja tämä on se hetki kun sä päätät aloittaa riidan?" Ken sanoo pojalleen.

"Sä et ole nähnyt häntä vuosiin koska sä vittu lähdit! Sä jätit meidät ilman mitään, ei rahaa, ei autoa, ei mitään!" Harry huutaa isänsä naamaan.

"Ei rahaa? Mä lähetin rahaa joka kuukausi! Paljon rahaa! Ja sun äiti ei hyväksynyt sitä autoa jota mä tarjosin hänelle!" Ken huutaa takaisin ja hänen kasvonsa ovat punaiset raivosta.

"Valehtelija! Sä et lähettänyt paskaakaan, siksi me asuttiin siinä paskassa talossa ja äiti oli töissä viisikymmentä tuntia viikossa!"

"Harry.. hän ei valehtele", Anne sanoo väliin.

After 2 (Larry-Stylinson) suomeksiWhere stories live. Discover now