Capitolul 5

4.6K 252 24
                                    

*Imi cer scuze pentru intarziere dar am fost cam ocupata cu tezele si scoala, dar promit ca voi posta mult mai des, acum ca vine si Saptamana Altfel si vacanta, sper sa reusesc sa postez in fiecare zi. Stiu ca e scurt, si imi pare rau dar mai bine postez decat sa va las asa. Va astept cu drag parerile, chiar vreau sa va aud si sa vorbesc cu voi, si va rog sa imi scuzati greselile, daca sunt*

Tresarira amandoi in urma usei care s-a deschis brusc, deranjand linistea din clinica. Harry nu se intoarse spre usa, putin ii pasa cine intrase, ochii lui erau doar pe fata ce statea pe pat adormita. Arata mult mai rau decat atunci cand a vazut-o ultima oara. Pielea ei era si mai palida,aratand ca o fantoma. Bratele incredibil de slabe erau intinse pe pat, palmele desfacute si degetele rasfirate. Parul negru si incalcit era rasfirat pe pat, acoperindu-i si putin din corp. Desi o patura alba ii acoperea corpul, putea sa ii vada conturul si Harry nu mai vazuse niciodata pe cineva atat de mic. Totusi, ramasese la fel de frumoasa. Fata ei nu avea vreun fel de impuritate, chipul ei era inocent si intr-un fel se bucura ca nu il putea privi. Privirea ei trista era greu de suportat. Harry simti un val de panica alunecandu-i prin corp. Inima ii batea mai tare si un sentiment de mila ii apasa sufletul. Nu stia ce se petrece cu el, dorise atat de mult sa o vada din nou, si acum ca o vedea avea un sentiment ciudat. Se simtea...usurat. Aproape icni. Nu, nu se putea intampla, nu putea sa o uite pe Cierra, nu putea simpatiza alta fata, nu acum, nu pe ea!

—Mira, stai!

Vocea aceea pitigaiata reusi sa il faca pe Harry sa isi desprinda ochii de fata micuta ce statea pe pat. In pragul usii reusi sa o vada pe Wendy. Picioarele ei se miscau incet in timp ce mergea spre Mira si soldurile ei se miscau senzual si lent.

—Nu folosi perfuzia asta!De cand o ai in geanta?Tonul ei era unul strict si parea ca ii reproseaza ceva, lucru care il infurie pe Harry. Mira se incrunta confuza, nestiind ce o apucase. Nu o suporta deloc pe Wendy, stia ca e o femeie usoara si mai stia ca se culcase cu multi gardieni de aici. Vazuse ca e interesata de Harry dar era linistita totusi, stia ca fratele ei nu ar fi interesat de o asemenea fata. Nu prea vorbea cu ea, nu erau nici amice, de unde pana unde vine ea aici si o intreaba asta?Perfuzia era in regula, statea bine in geanta ei.

—Poftim?Intreba ea incruntata. Wendy se incrunta si ea si ii smule perfuzia din mana. Venise aici cu un scop si nu avea de gand sa lase o mucoasa sa ii strice planurile.

—Nu o folosi pe asta, ia alta noua din camera asistentelor. Desi nu asta dorea, vorbele ii iesira cam dur si asta o sesizase si Harry care se incrunta. Din doi pasi du langa Mira si o trase mai aproape de el. Nu avea de gand sa stea si sa priveasca asta, nu ii placea tonul pe care il folosea cu Mira. Nu avea de gand sa o lase sa fie umilita de nimeni, mai ales de Wendy care acum ii scana intreg corpul. Harry aproape ca isi dadu ochii peste cap. Trebuia sa inteleaga pana acum faptul ca el nu e interesat de ea, nu s-ar uita niciodata la o fata ca ea, la o fata cu moravuri usoare. Inaintea o facea, pana sa o cunoasca pe Cierra, s-a indragostit de ea si si-a dat seama ca toate fetele astea nu servesc decat pentru a te distra o noapte, pentru a uita de o suparare sau pentru atunci cand te plictisesc. Nu sunt cineva important, sunt doar pentru a fi folosite. Si demnitatea le lipseste, pentru ca se lasa folosite. Poate ca Wendy nu facea parte chiar din acea categorie dar nu era mai breaza decat ele si sa se incurce cu ea e ultimul lucru pe care Harry ar vrea sa il faca.

—Daca tu-

—Nu, Harry, e ok. Wendy are dreptate. Ma voi duce sa iau alta. Harry ramase ca trasnit in urma cuvintelor Mirei si nu intelegea de ce a cedat pana la urma. Acum cateva minute parea gata sa ii spuna vreo doua, si isi putea da seama dupa obrajii care ii devenisera usor rosii si dupa pumnii micuti pe care ii stransese puternic. Dar dupa o analiza mai rapida Harry isi dadu seama ca nici Mira nu o suporta pe Wendy si in privirea ei se citea cu usurinta iritarea si dezgustul. Probabil ca cedase pentru a nu mai vorbi cu ea, nu o cunostea el de mult timp dar nu parea o fata care sa se lase calcata in picioare. Avea o atitudine aroganta si Harry nu credea ca asa s-ar purta o asistenta normala. Nu intelegea nici de ce sora lui nu ii spunea directoarei pentru ca mai mult ca sigur nici cu pacientii nu se poarta prea frumos.

Annorexia [F.F - H.S]Where stories live. Discover now