Capitolul 39

2.1K 175 55
                                    

* Capitol nou! Stiu ca a durat foarte mult, dar am avut perioada asta cu teze pe care am detestat-o si inca nu imi vine sa cred ca am scapat de ele. Sper sa va placa acest capitol, va astept cu mult drag parerile si va rog sa imi scuzati greselile daca sunt. Lectura placuta! *

Proaspat schimbat si facut dus, Harry se aseza pe unul dintre scaunele din bucatarie, punand o ceasca de cafea pe masa. Isi trecu mana prin buclele inca ude si isi trase din nou tricoul mult prea scurt in jos. Avusese norocul sa gaseasca niste haine mai vechi prin sifonier si atunci cand le descoperi parca descoperise o mina de diamante. Pantalonii de trening erau scurti si tricoul la fel, demonstrand ca Harry crescuse in inaltime si facuse masa musculara. Ceea ce era inevitabil, avand in vedere orele la sala pe care le petrecea in timpul facultatii. 

Sorbind din cafea, arunca din nou o privire spre Ann' care inca dormea. In apartament era foarte cald, caloriferul aruncand mai multa caldura decat si-ar fi imaginat. Daca nu ai stii situatia, l-ai face nebun pe Harry pentru ca daduse drumul la calorifer in toiul verii. Dar Ann' inca tremura si era atat de ghemita pe canapea. Lui Harry ii parea rau ca nu o poate lua si pune in pat, dar stia ca daca face asta o va trezi si poate chiar speria, si nu dorea asta. 

Telefonul ii vibra pe masa si vazu ca era un mesaj de la Kai care ii spunea ca acum intra in liftul blocului. Luand inca o gura din cafea, se ridica de pe scaun si se duse la usa principala, deschizand-o. Usile liftului din fata lui se deschisera si aparu Kai, tinand o punga mare in mana. Isi zambira si Harry ii facu loc sa intre lui Kai. Nevrand sa o trezeasca pe Ann', Harry il conduse pe Kai in dormitorul cel mai departat de sufragerie.

  —Am adus haine, tot ce a insemnat pastile din casa, periuta ta de dinti si am cumparat si o periuta pentru ea. Si am adus si niste gel de dus, sampon, un burete, deodorant si parfumul tau. Oh, si niste mancare. Spuse Kai scotand pe rand obiecte din punga. Harry rase si ii multumi batandu-l pe umar. Dupa ce punga a fost golita, cei doi baieti se asezara pe pat. Privirea lui Kai era una atat de adanca si serioasa.

  —Si ce ai de gand sa faci cu ea? Il intreba si lui Harry i se paru putin ciudata intrebarea. Suna ca si cum o omorase si trebuia sa ascunda corpul. Harri isi inlatura imaginea groaznica din minte. 

  —In primul rand, vreau sa o fac sa vorbeasca. Trebuie sa stiu ce i s-a intamplat de a ajuns asa si acolo. Poate exista cineva care o poate ajuta sa iasa de acolo. O ruda, sau ceva. Spuse Harry privind spre pastilele imprastiate prin parc. Stia ca cel mai bine ar fi sa cheme un doctor la ea, dar stia ca e posibil ca Ann' sa se intoarca la Losture, directoarea nu o sa il lase sa se bucure de ea prea mult timp si in starea in care este Ann' sigur doctorul va vrea sa o consulte de mai multe ori in zile diferite. 

 —Tu chiar vrei sa o ajuti pe fata asta. Spuse Kai de parca abia acum isi dadu seama cat de serioase erau intentiile lui Harry. Harry ofta si isi trecu din nou mana prin carliontii care inca mai erau putin uzi. 

  —Da, chiar vreau sa o ajut pe Ann'. Ea pur si simplu nu merita sa fie acolo.

 —De unde stii, Harry? De unde stii ca n-a ajuns in starea in care este si in locul ala din cauze unei fapte grave pe care a facut-o? Il intreba Kai si Harry simtea cum isi pierde rabdarea. Asta era cel mai absurd lucru auzit. Nu ii stia inca povestea, dar cu siguranta nu era cauza asta. Era altceva. Ea nu ranise, ea fusese ranita. 

  —Daca ai avea ocazia sa te uiti in ochii ei, ti-ai da seama de linistea din sufletul ei. 

Kai simti cum se inneaca. Harry nu mai vorbise asa de cand se despartise de Cierra, si i se parea atat de ciudat sa il auda pe Harry vorbind din nou asa. Kai nu mai spuse nimic altceva, Harry avea sa o apere pe Ann' pana in panzele albe. Continuara sa ii vorbeasca, Kai spunandu-i ca Miranda nu era acasa atunci cand venise el si nici cand plecase si ca se simtea chiar usurat. Harry rase si ii explica faptul ca avea sa o sune diseara si sa ii spuna ca o sa stea aici cateva zile pentru a se intalni cu niste colegi de facultate. Kai pufni in ras cand ii auzi minciuna si Harry se rasti la el intrebandu-l daca avea el alta mai buna. 

Annorexia [F.F - H.S]Where stories live. Discover now