Anunt 2 - Am revenit!

587 47 17
                                    

Hello, hello!

Mult timp a trecut de cand nu am mai fost p-aici, Doamne, am stat vreo doua minute incercand sa imi aduc aminte cum imi pot ingrosa textul.

Nu prea pot sa explic de ce am luat pauza asta ataaat de lunga, pur si simplu am simtit ca am nevoie de ea. Pe vremea aia inca eram in liceu, ultimul an, si examenele finale nu prea mi-au mai permis sa scriu asa cum o faceam inainte. Sau, mai bine zis, nu in ritmul care era necesar pentru Wattpad.

Dar am trecut cu bine de bacalaureat, am trecut cu bine si prin admiterea la facultate, m-am mutat intr-un oras nou, totul bune si frumoase, dar...lipsea ceva. 

Imi lipsea Wattpad-ul, imi lipseati voi, imi lipsea legatura cu voi si toate conversatiile noastre frumoase. 

Poate va intrebati daca nu cumva mi-a lipsit si scrisul. Ei bine, nu, pentru ca in tot acest timp am scris pentru Holograms. Holograms, este o carte pe care aproape am terminat-o, dar am lucrat la ea in privat. Nu vreau sa va dau prea multe detalii, dar vreau sa fac ceva mai mult cu acea lucrare, asa ca aici pe Wattpad nu va mai aparea. 

Si motivul principal pentru care am decis sa fac acest anunt, este acela ca o noua carte va aparea in curand, aici pe Wattpad, pentru voi. Pentru ca vreau sa va rasplatesc pentru tot ce ati facut pentru Annorexia si pentru mine in perioada in care am scris-o.

Va promit ca va asteapta o  carte mult mai bine scrisa, mult mai complexa, mult mai bine organizata, si care, sper eu, sa va placa la fel de mult cum v-a placut Annorexia. Poate chiar si mai mult.

Dar mai am ceva pentru voi!

Am decis sa pun in acest anunt si sinopsisul cartii care va aparea pe profilul meu, pentru ca voi sa stiti ce va asteapta:

Jacksonville nu a mai fost martorul unei crime de mult timp. Dar acum, micul orasel tremura in fata unei disparitii care a ingenunchiat intr-un mod dureros o mica parte din comunitatea orasului. Patru prieteni proveniti din lumi diferite, se aliaza si incearca sa rezolve misterul disparitiei prietenei lor, Layla.

India nu s-ar fi gandit niciodata ca odata cu mutarea ei in oras va fi prinsa intr-o adevarata ancheta. Va trebui sa invete sa renunte la singuratatea si intunericul cu care s-a obisnuit si sa iasa la lumina, sa invete cum sa comunice cu cei din jur si sa inceapa sa accepte in viata si inima ei figuri noi.

Dar lucrurile se complica, mica lor ancheta se adanceste din ce in ce mai tare si cei cinci vor descoperi ca nimic nu este intamplator si ca fiecare miscare, fiecare mesaj si fiecare indiciu, sunt legate intre ele intr-un mod mortal.

Va multumesc mult celor care au citit acest anunt si multumesc din suflet celor care m-au asteptat pe platforma asta. 

Multumesc din suflet si celor care inca descopera Annorexia si care o citesc in momentul asta. Multumesc pentru toate voturile si comentariile. 

Ne citim la urmatoarea carte! xoxo





Annorexia [F.F - H.S]Where stories live. Discover now