Capitolul 35

2.4K 154 114
                                    

* Capitol nou! Asa cum v-am promis, am scris capitolul acesta mai repede si abia asteptam sa il postez. Este un capitol putin cam special si lung deci sper sa va placa, va astept parerile cu cel mai mare drag si va rog sa imi scuzati greselile, daca sunt. Lectura placuta! *

San Francisco era pregatit pentru o noua zi. Cerul, de un albastru limpede, trona deasupra orasului pus in miscare. 

Cierra se trezi bine in dimineata aia, surprinzator de bine, chiar. Camera de hotel era linistita si intunecata din cauza draperiilor trase. Lasa un oftat sa ii scape printre buze si se rasuci printre paturi, intinzand-se ca sa scape de amorteala. Isi deschise ochii si clipi rapid rapid pentru a inlatura ceata. Isi intinse mana spre noptiera neagra si isi apuca telefonul. Il deschise, si un zambet prostesc ii aparu pe fata. Poza de pe ecranul ei ii facea ziua mai frumoasa. Adora sa se trezeasca si sa vada aceasta fotografie. Era unul dintre momentele ei preferate din zi si de aceea asta era primul lucru pe care il facea atunci cand se trezea. 

Poza, era facuta la prima lor intalnire. Isi aducea si acum aminte cate emotii avusese si panica pe care o simtise pana sa vina dupa ea. Tinea minte ca in ziua aceea se dusese special la mall impreuna cu (,) colega ei de camera pentru a-si cumpara o tinuta potrivita. Simtea ca ce avea ea deja nu era potrivit. Dorea sa il impresioneze, dar nu stia ca Harry era deja impresionat pana peste cap. 

O dusese la un restaurant din oras, la un restaurant bun. Cierrei nu ii pasase catusi de putin de restaurant sau de mancare, doar faptul ca il vedea si ca era langa ea, tinand-o de mana ii era suficient. Harry fusese incantator in seara aceea. Imbracat elegant, cu parul lui craliontat dat pe spate si ochii lui verzi, luminosi, care ii dadusera lui Cierra palpitatii toata seara, fusese superb. Vorbira atat de multe, despre ei, familiile lor, despre planuri de viitor, Harry fusese incantator. 

Dupa restaurant, Harry o lega la ochi, spunandu-i sa nu se sperie si sa aiba incredere in el. Cierra nu simti nici macar o indoiala, avea o incredere nespus de mare in Harry, asa ca nu comenta. In masina, Harry canta cantece impreuna cu radio-ul, facand-o pe Cierra sa rada si ajunsesera sa cante amandoi. 

Poza a fost facuta dupa ce masina si oprira si Harry o dezlega la ochi. Se aflau pe cea mai inalta culme, de unde puteau sa vada tot orasul. Statusera acolo, in iarba, povestind si admirand stelele si luminile orasului, nici nu realizasera cat de tarziu se facuse. Inainte sa plece, Cierra propuse cu sfiala sa faca o poza, sa isi aduca mereu aminte ce aceste momente. Harry acceptase, poza fusese facuta. 

Revenind in camera de hotel, Cierra zambi trist si saruta ecranul telefonului, apoi il puse cu grija inapoi pe noptiera si se ridica. Pantalonii scurti si tricoul in care dormise erau mototolite, asa ca isi alese niste haine de zi si pleca in baie pentru a face un dus. Nu stia ce avea sa faca astazi, cel mai probabil avea sa isi petreaca ziua in camera de hotel, privind filme de dragoste si mancand. Da, asta avea sa faca. 

Dupa dus, se posta in fata oglinzii si incepu sa isi pieptene parul lung si negru. Harry ii adora parul. Ii placea mult sa se joace in parul ei si sa o mangaie. Mereu il complimenta si o ruga sa nu il tunda niciodata. Nu il tunsese, si parul ei crescuse si mai mult de cand...Isi stranse ochii. Jura sa nu isi mai aduca aminte de incidentul acela niciodata. 

Dupa ce il pieptana si il aranja, decise sa se machieze putin. Se hotarase sa iasa la alergat. Isi lua fondul de ten in mana, dar renunta apoi. Avea sa transpire cu siguranta, si cu siguranta nu voia sa transpire fond de ten. In schim, lua putin rimel si il aplica pe genele care se facura de doua ori mai lungi ,accentuandu-i ochii albastrii. Lui Harry ii placeau ochii ei albastrii. Erau momente in care doar ii cerea sa il lase sa se uite in ochii ei. Atunci se forma cea mai stransa legatura. Cu sufletele deschise si ochii captivati unul de celalalt, simteau ca plutesc. 

Annorexia [F.F - H.S]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin