Capitolul 21

2.1K 175 44
                                    

* Heeei, sper ca nu sunt singura care a devenit o leguma din cauza caldurii :)) Dar asa leguma cum sunt, am scris un nou capitol care sper din suflet sa va placa :) Va astept cu mult drag parerile, imi place mult sa vorbesc cu voi. Va rog sa imi scuzati greselile daca sunt. Lectura placutaa *

Kai se gandea ca Harry incepe sa aibe probleme la cap in timp ce a fugea rapid din bucatarie. Kai a ramas blocat in bucatarie, privind cum Harry iese rapid pe usa. Incruntandu-se, se uita rapid in sufragerie. Miranda nu era acolo, cel mai probabil era in camera ei. Punand scaunele sub masa, o lua pe urma prietenului sau. Il gasi pe Harry in masina, cu motorul pornit. Nu intelegea ce il apucase dintr-o data dar totusi era curios cu privire la locatia in care se vor duce. Ocolind masina alba stralucitoare, deschise portiera si sari inauntru. Harry astepta pana cand Kai isi puse centura si iesi de pe alee, iesind in strada.

  —Ok, imi poti explica si mie unde mergem? Kai intreba, privind drept in fata.

 —Mai intai vreau sa vorbesc ceva cu tine, apoi mergem la Losture. Harry ii raspunse cu privirea la drum si Kai se incrunta. Nu auzise pana acum de Losture desi i se parea cunoscut numele asta, dar isi inchipui ca e un loc in care ceva i-a atras atentia lui Harry. Masina se indrepta spre iesirea din oras si Kai isi dadu seama ca Losture nu e un mall, asa cum se gandea el sau o cafenea. Campuri de grau si porumb se aflau pe o parte si pe alta a drumului drept si Kai nu putea sa nu se intrebe unde mergeau. Harry avea o privire salbatica si strangea atat de tare volanul incat articulatiile degetelor erau albe. Nu indrazi sa intrebe nimic, de teama sa nu il supere pe Harry.

Era inca dimineata si ar fi preferat sa fie acum acasa, mancand, nu in masina cu Harry mergand intr-un loc total necunoscut lui. Soarele ce stralucea puternic pe cer anunta faptul ca urma o sa fie o zi calduroasa. Cerul era senin, avand o culoare frumoasa de albastru. O culoare la fel de frumoasa ca verdele ochilor lui Mira. Nu o vazuse in dimineata aia, probabil ca se simtea rau dupa ce s-a intamplat. Si totusi, Harry nu era acasa sa o impace. Ce era in neregula cu baiatul asta? Dar decise sa nu ii spuna nimic, cu siguranta era ceva destul de important daca pleca de acasa stiind ca sora lui se afla intr-o stare nu foarte buna. Intr-un final masina se opri la marginea drumului. Harry scoase cheile din contact si se lasa pe spate, oftand. Kai isi scoase centura de siguranta si se aseza pe scaun in asa fel incat sa il poata privi cum trebuie. Harry isi drese glasul. 

  —Vreau sa vorbesc cu tine despre un lucru. E ceva destul de important si...complicat. Harry vorbi cu o voce mica. Kai isi ridica o spranceana.

 —Ok, pai da-i drumul. Gesticula si Harry trase aer in piept. Nu credea ca o sa fie atat de greu sa ii povesteasca. Ii era oricum destul de greu sa fie aici, stiind ca Mira e acasa si cel mai probabil plange, dar chestia cu Ann' incepea sa nu ii mai dea pace si era o problema ca trebuia rezolvata cat mai curand. Visul de aseara nu a fost singurul vis pe care l-a avut cu ea, dar fiecare vis devenea mai rau si mai greu de suportat pentru Harry. Visul de aseara l-a afectat mult pe Harry. Si desi spusese la inceput ca avea sa o faca singur, nu putea. Avea nevoie de ajutor si spera din tot sufletul ca prietenul lui nu il va refuza. 

  —O sa trec direct la subiect. Mira lucreaza la Losture, o institutie pentru oameni cu boli fizice si mentale, ti-am mai povestit despre asta. Kai aproba si acum intelegea de ce i se parea cunoscut numele de Losture. Kai se cutremura. Nimic ce avea legatura cu o insitutie de oameni cu boli fizice si mentale nu mirosea prea bine. Totusi, aproba si ii facu semn sa continue.

  —In ziua in care am ajuns aici, am dat mai intai la locul ei de munca, pentru a lua pranzul. Pranzul l-am luat in cantina, alaturi de pacienti si celelalte asistente. Harry vorbea incet si Kai deja incepuse sa transpire.

 —Acolo...acolo am vazut o fata. 

Si acela fu momentul in care Harry inchise ochii si Kai ii mari si mai tare. Imaginea lui Ann' se forma in mintea lui si aproape zambi. Kai in schimb, se ingrijora. O fata in Losture. Sper ca vorbea de o asistenta, dar instinctele lui spuneau ca nu o sa fie deloc asa. 

Annorexia [F.F - H.S]Där berättelser lever. Upptäck nu