Capitolul 45

1.8K 167 177
                                    

* Capitol nou! Asa cum v-am promis, capitolul asta a venit ceva mai rapid si imi pare rau ca este asa scurt, urmatorul va fi mult mai lung! Va astept cu mult drag parerile si va rog sa imi scuzati greselile daca sunt! Lectura placuta! *

Era ca si cum toate energiile negative se adunasera in casa familiei Styles. Parterul era gol. Canapeaua din sufragerie nu avea nici o urma a vreunei prezente pe ea, televizorul era stins, ecranul negru reflectand aproape intreaga sufragerie. Bucataria era si ea goala. Pe masa inca se afla farfuria cu omleta pregatita de Kai, doar pe jumatate mancata.  

 Gradina din spatele casei era goala, florile pareau parasite, avand in vedere ca Miranda nu ajunsese inca in gradina pentru treburile zilnice. Soarele isi arunca razele mult prea calduroase peste pamant. Era o vara calduroasa in San Francisco in acel an.

Oricine ar fi intrat in casa ar fi iesit imediat, si nu doar din cauza ca aceasta casa parea goala. In aer plutea o tensiune atat de mare incat nu te-ai simti deloc bine venit. 

Mira si Kai o gasira pe Miranda dupa zece minute, destul de departe de casa si plangand. Statea la umbra unui copac, cu spatele spre strada aglomerata pentru a nu iesi in evidenta. Stomacul Mirei se stransese atat de tare cand o vazuse acolo, ascunsa sub un copac, plangand. Niciodata nu isi mai vazuse mama plangand, mai ales atat de tare. Kai nici macar nu reusise sa parcheze bine masina, Mira nu mai statu pe ganduri si deschise portiera cu o viteza ce il facu pe Kai sa icneasca. 

Picioarele ei o indreptara rapid spre copacul sub care statea mama ei, simtind cum inima o ia la goana si cum o gaura incepe sa se formeze in pieptul si stomacul ei. Traise cel mai dureros sentiment atunci cand isi privi mama in ochi. Ochii aceia care o vegheasera si o incurajasera de atatea ori erau acum scaldati in lacrimi si plini de durere. Isi incolaci bratele in jurul ei si ii simti capul cum se lasa usor pe umarul ei. 

Mira nici nu isi dadea seama exact ce tocmai se intamplase. Unde era tatal ei? Cu ce femeie era? Chiar o inselase? Dar lacrimile, suspinele si sughiturile mamei sale ii dadeau de inteles ca ceva rau de tot se intamplase, si incepu sa ii fie frica. O stransese atat de tare in brate incat ii putea simti inima cum batea mult prea rapid in pieptul ei. Mirei ii veni sa planga, dar incerca din rasputeri sa se abtina, stiind ca de data asta ea trebuie sa fie puternica. De data asta ea trebuie sa fie cea care sa ii opreasca plansetele, care sa o ajute sa isi limpezeasca mintea, sa o calmeze si sa o faca sa se simta in siguranta. Doar ca nu stia cum sa faca asta. 

Kai aparu si el langa ele si Mira aprecie ca nu spusese nimic. O ajutasera pe Miranda sa ajuna la masina si Mira se urca impreuna cu ea pe bancheta din spate. Kai se aseza si el pe locul soferului si porni masina. 

Miranda nu se opri din plans tot drumul spre casa, lacrimile udandu-i hainele Mirei. Kai era uimit peste masura. Totul se intamplase atat de rapid. Oare Roger chiar o inselase pe Miranda? Kai se gandea ca poate era o neintelegere, dar dupa plansetele Mirandei isi dadu seama ca totul era pe bune. 

Dupa ce parca masina in fata casei Styles, cobori si ii deschise portiera si Mirei, dupa care le ajuta sa iasa. Din fericire, Miranda nu mai plangea atat de rau. O ajutara sa intre in casa si sa urce scarile spre dormitor.

Acum se afla in bucatarie, luand un pahar cu apa pentru Miranda. O lasase pe Mira cu ea, oferindu-se sa mearga el dupa apa. Sa ramana cu Miranda intr-o camera cu ea plangand era ultimul lucru pe care il dorea, avand in vedere ca nu era cel mai bun la incurajat oameni si cu siguranta ar fi zis ceva stupid. 

In timp ce umplu paharul cu apa, se gandi la Harry. Nu vorbise deloc cu el astazi si se intreba daca si el stie. Cel mai probabil era cu Ann' acum si ai hotari sa nu il sune. Nu voia sa isi bage nasul si sa faca o greseala. Nici nu voia sa isi imagineze reactia lui. Kai stie cat de mult isi iubeste Harry mama si cat de departe ar merge pentru ea. Dar Kai putea sa il inteleaga. Isi iubeste propria mama atat de mult incat ar face orice pentru ea. 

Annorexia [F.F - H.S]Where stories live. Discover now