ANUNT

1.3K 85 52
                                    

Buna! Nu, nu este un capitol si sincer imi pare rau ca nu este. Simt pur si simplu nevoia sa va spun asta. Ne-am strans intr-un timp asa de scurt atatia oameni aici, si va multumesc enorm pentru ca sunteti aici langa mine, gata sa imi cititi mereu povestea si simt ca este una din obligatiile mele sa va spun asta.

Probabil ati observat si voi absenta mea de pe Wattpad, faptul ca nu mai postez atat de des si calitatea capitolelor nu este atat de buna, cel putin din punctul meu de vedere.

Asa ca nu ma voi mai scuza, pentru ca aceasta nu este o scuza, ci va voi anunta faptul ca pana la sfarsitul lunii nu voi posta nimic.

Sunt in clasa a 11-a si dupa cum stiti, urmeaza sa dau niste simulari foarte curand. Urmeaza sa dau niste simulari care mie imi mananca tot timpul, am un stres foarte mare si sunt cu moralul la pamant, iar din cauza aceasta nu am inspiratie si nu ma pot concentra la scris. Si sincer, decat sa scriu prost, mai bine nu scriu si astept sa treaca aceasta perioada "neagra".

Sper sa ma intelegeti si imi pare rau ca se intampla asta, dar asa este cel mai bine.

Multumesc mult din nou pentru faptul ca sunteti aici cu mine mereu, le urez succes celora care impart aceeasi soarta cu mine si celora de clasa a 8-a, sper ca v-ati descurcat de minune la simulari si va doresc doar note mari.

Va pup!

Annorexia [F.F - H.S]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora