Capitolul 10

3.7K 210 11
                                    

* Ii multumesc lui cristinasava737 pentru frumoasa poza de la Media <3 IMI CER MII DE SCUZE. Stiu ca nu am mai postat la carte, dar probabil toti sunteti in aceeasi situatie. Stresati si ocupati cu tezele si scoala, si sunt sigura ca acum, ca se apropie sfarsitul anului scolar, nu sunt singura pe care profesorii pun presiune. Cartea a crescut considerabil de cand nu am mai postat si vreau sa va multumesc pentru fiecare vot, daca ati  lasa si o mica parere intr-un comentariu m-ati motiva si mai mult, dar eu sunt multumita si cu un simplu vot, macar asa sunt asigurata ca cititi ceea ce scriu. Sper ca acest capitol ca compenseze cat de cat lipsa mea, si va promt ca la vara voi incerca sa postez cate un capitol la doua zile. Sii, va rog sa imi scuzati greselile, daca sunt! Va pup si va iubesc! <3 *

Picaturile mici de parfum se asezara usor pe pielea fina a gatului Mirei, raspandind un miros frumos de flori si portocale. Lantul din argint care se sfarsea printr-o piatra medie, de culoare verde inchis stralucea in luminile oglinzii in fata careia statuse o ora pentru a se pregati. Machiajul ii punea in evidenta ochii frumosi si buzele mari iar parul ei era o mare de carlionti fini si atenti facuti. Bluza stramta cu corset o facea sa se simta o printesa din lumea medievala si pantalonii negri si mulati ii dadeau un aer atragator. Se mai intalnise cu Sam insa asta era a doua oara cand era invitat la cina si spera ca totul sa mearga bine. Vorbise cu el acum zece minute si tocmai ce trebuia sa ajunga. Isi verifica din nou machiajul si parul si stinse luminile oglinzii, apoi se intoarse pe calcaie spre cutia cu pantofi ce statea pe pat.

Desi arata minunat si seara asta trebuia sa fie una relaxanta, mintea ei era plina cu ganduri ce o faceau confuza, personajul principal al gandurilor ei fiind Harry. Era putin suparata ca o mintise ca pleaca acasa, nu ar fi fost daca nu ar fi stiut cum sta treaba cu Losture. Harry nu stie nimic despre ea si Mira incerca din rasputeri sa nu il bage si pe el acolo, sa nu ajunga atat de departe cu descoperirile. Motivul trebuia sa ramana un secret, pentru binele lui si pentru binele ei.

Totusi, ideea ca Harry vrea sa o scoata pe Ann' de acolo o sperie putin. Il observase pe Harry in prima zi in care a vazut-o pe Ann' cum o privea, atat de atent si fix insa nu ar fi crezut niciodata ca o sa ajunga la ipostaza in care o sa il prinda in clinica, strangand-o de mana. Spera din tot sufletul ca Harry sa nu se fi indragostit de Ann' pentru ca ar fi o iubire imposibila, in plus nu dorea sa il vada din nou suferind. Suferise destul dupa Cierra si inca o dezamagire in dragoste ar putea fi prea dureroasa pentru el. Regreta ca ii refuzase cererea, niciodata nu refuzase sa il ajute, insa cu Losture nu era de joaca.

O relatie intre ei nu ar fi posibila, ea este inchisa acolo fara sanse sa iasa, depresiva si cu o boala grea, nu comunica absolut deloc si nu reactioneaza la nimic. Insa Mira isi aduse aminte de momentul in care o vazuse pe Ann' strigand si intinzand bratele dupa cineva. Nu mai facuse asta, si modul disperat in care o facea ii ridica un semn imens de intrebare. Oare Harry s-a mai furisat pe la spatele ei ca sa mearga la Ann'? Cand o mai vazuse? Ce ii facuse? Sa o vezi pe Ann' strigand si intinzand bratele dupa cineva nu e ceva ce vezi in fiecare zi. Daca statea mai bine sa se gandeasca, nu vazuse asta niciodata.

Usa camerei ei s-a deschis brusc, fapt ce o facu sa tresara si sa se desprinda din gandurile ei. Pe buze ii aparu un zambet cand isi vazu mama intrand in camera, purtand o frumoasa rochie maro cu dantela si pantofi fini cu tocul micut, negru. Nu era machiata si cu toate astea era superba si isi intinsese parul cu placa, lasandu-l sa cada pe spate.

Miranda il placea pe Sam inca de cand il cunoscuse. Sarmant si atragator, il considera potrivit pentru fiica ei si nu avea nici un dubiu ca relatia lor merge prost. Ii vedea pe ei doi prinsi intr-o iubire greu de uitat si de distrus, erau foarte uniti si isi spuneau totul, Mira mereu ii povestea despre tot ce a facut impreuna cu el, despre toate intalnirile la care a dus-o care erau cu adevarat superbe si toate cadourile pe care i le-a facut. Din cate stia ea, ei doi niciodata nu se certasera, dar aparentele inseala cateodata...

Annorexia [F.F - H.S]Where stories live. Discover now