Anunt : Carte noua!

1.2K 61 11
                                    

Hei! A trecut ceva timp de cand nu am mai scris in cadrul acestei carti, si sa fac asta din nou, chiar daca nu e vorba de vreun capitol, imi umple inima de bucurie si mintea de amintiri. 

Am avut nevoie de cateva saptamani pentru a ma odihni si pentru a-mi pune gandurile in ordine. Annorexia a fost o explozie de experiente, am experimentat atat de multe lucruri in timp ce o scriam, am consumat multi nervi si mult timp, si pur si simplu aveam nevoie sa imi gasesc puterea de a trece din nou peste asta. Pentru ca da, noua mea carte este publicata si o gasiti pe profilul meu! 

Cartea se numeste Holograms, si este o poveste total diferita de Annorexia din toate punctele de vedere, cu exceptia faptului ca este un Fan Fiction cu Harry, este o provocare si o carte in care voi pune mult suflet si timp, voi da tot ce e mai bun din mine, exact cum am facut pentru Annorexia. 

Mi-ati aratat un suport extraordinar, si as fi incantata sa il regasesc si in Holograms. Va astept cu nerabdare acolo, pentru a intra impreuna intr-o noua aventura! 


Annorexia [F.F - H.S]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum