Capitolul 32

2.2K 151 47
                                    

* Capitol nou! Am atins pragul de 10k de vizualizari si nu stiu cum sa va mai multumesc. Ma faceti atat de fericita cand vad ca imi apreciati munca si ca sunteti mereu alaturi de mine. Am decis sa fac un fel de Q&A. Daca aveti intrebari despre mine sau carte, puteti sa le lasati in comentarii si voi raspunde in capitolul urmator. Pana atunci, sper sa va placa acest capitol, va astept cu mult drag intrebarile in comentarii si va rog sa imi scuzati greselile daca sunt. Lectura placuta! *

Dimineata, Harry se trezi cu un sentiment de entuziasm dar si de teama in suflet. Era entuziasmat pentru noaptea ce urma. Avea sa intre in institut impreuna cu Kai pentru a lua dosarul. Intial, se temea de faptul ca prietenul lui l-ar putea refuza. Nu stia ce ar fi facut daca el l-ar fi rezufat, probabil ca si-ar fi dus planul la bun sfarsit singur. Dar ar fi trebuit sa se lupte singur cu temerile si cu emotiile. Gandurile negre nu ii mai dadeau pace si se ruga ca totul sa fie bine. 

Dar daca se gandea mai bine, nu avea de ce sa ii fie teama. Losture nu era o institutie de prestigiu si era sigur ca nu o sa le fie greu sa intre acolo. La starea in care se afla institutul usa principala s-ar deschide imediat daca o fortezi putin. Harry statuse impreuna cu Kai pana tarziu aseara pentru a face un plan. Stiau ca obiectivul principal era sa intre in biroul directoarei si de a lua dosarul, dar pana acolo aveau mai multe obstacole. Era constient de faptul ca usa de la biroul directoarei ar fi inchisa cu cheia si mai stia si faptul ca doar Sarah avea cheile, deci va trebui sa faca rost de ele.

Ofta in timp ce se ridica din pat silentios, incercand sa nu il trezeasca pe Kai. Isi lua niste haine de casa si merse la baie pentru a face un dus. Apa fierbinte reusi sa il relaxeze putin si profita cat de mult putu de asta. Auzi usa Mirei deschizandu-se si inchizandu-se si atunci simti o remuscare. De la bun inceput, Mira ii spusese sa renunte la ideea lui de a o scoate pe Ann' de acolo. Il rugase sa nu se mai gandeasca la asta, si el facea intocmai opusul. Niciodata nu o suparase cu nimic, aproape niciodata, si stia ca ceea ce urma el sa faca ii putea aduce sfarsitul slujbei ei acolo. Dar sincer, Harry se bucura. Desi Ann' era acolo, inca nu ii placea locul ala si Mira nu merita sa lucreze acolo. 

Se imbraca rapid cu hainele alese, apoi se spala pe dinti si incerca sa isi aranjeze parul ravasit. Cearcanele erau extrem de proeminente si pentru un moment de gandi sa imprumute putin fond de ten de la Mira. Sfarsi pentru a rade singur in fata oglinzii. Cu siguranta nu fond de ten de folosea pentru ascunderea cearcanelor si cu siguranta nu avea sa foloseasca nimic pentru asta. O amintire ii aparu in fata ochilor si ramase blocat, parca vazand totul in fata ochilor. 

Era la inceputul relatiei lui cu Cierra si era prima data cand ea venise in camera lor de camin. Kai era plecat la o petrecere si erau doar el si ea stand in pat, imbratisati. Bratele lui Harry erau inconjurate in jurul Cierrei care aproape adormise. Capul lui Harry era ingropat in gatul ei si atunci ii veni o idee. O musca de gat si Cierra se trezi tipand, ridicandu-se din pat. Harry incepu sa rada, in timp ce Cierra ii arunca o perna in cap si il certa. Se suparase putin atunci si il pusese sa ii promita sa nu va mai face asta. Cateva ore mai tarziu, in locul in care o muscase se formase o micuta urma. Harry se simtea totusi mandru, i se parea ca era si mai superba cu acea urma pe gat, in schimb Cierra era agasata. Si acum isi aducea aminte cum in fiecare zi trebuia sa o astepte sa acopere bine urma cu fond de ten pentru a putea pleca la cursuri. 

Revenind inapoi cu mintea si sufletul in baie, iesi rapid din incapere si cobori jos. Miranda era singura in bucatarie si nu era nici  urma de Mira. Ori nu iesise niciodata, ori statuse foarte mult in baie. Miranda ii zambi dulce cand il vazi si ii ura buna dimineata, apoi il invita la o ceasca de cafea. Harry accepta invitatia bucuros si se aseza la masa, band cafea impreuna cu mama lui.

  —Astazi am de gand sa mai lucrez la gradinita. Ai putea sa imi iei si mie niste saci de pamant cand te intorci? Harry o privi pe mama lui si chicoti. Era atat de bucuroasa cand vorbea despre gradina sau flori. Harry chicoti si se intinse pentru a o saruta pe frunte. 

Annorexia [F.F - H.S]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum