Capitolul 57

1.5K 131 177
                                    

* Capitol nou! Sper din suflet sa va placa, va astept parerile in comentarii si va rog sa imi scuzati eventualele greseli! Lectura placuta! *

Zilele care au urmat au fost derutante pentru toata lumea. Harry se simtea totusi inca stresat si ingrijorat din cauza lui Ann' care inca nu isi revenise, iar medicii ii suspectau starea ca fiind una de coma. 

Trecusera abia trei zile de la tot incidentul acela, dar toate programele de televiziune doar despre asta vorbeau. Aparent, reporterii fusesera acolo chiar si in ziua aceea, inregistrand totul. Harry inca se intreba cum de nu a vazut camerele, dar probabil au fost discreti. Si isi dadu seama ca era mult mai bine asa. S-ar fi simtit si mai rau stiind ca tot ceea ce se intampla acolo ar fi fost inregistrat in direct. Acel episod de tensiune si slabiciune ar fi fost mai greu de suportat daca ar fi vazut multimea de reporteri acolo.

Cazul Losture devenise acum unul dintre cele mai in voga, aflandu-se in discutiile tuturor oamenilor din San Francisco. Tot orasul viua de noile stiri, pe toate ecranele televizoarelor puse la vanzare in diferite magazine, rula postul de stiri intotdeauna. Devenise cu adevarat enervant pentru Harry sa auda informatii superficiale. 

Chiar si acum, aflandu-se pe canapeaua lui din sufragerie, Harry aprinse televizorul, imediat incepand sa ruleze stiri. Probabil ca cel sau cea care se uitase ultima data la televizor incerca sa afle stiri noi despre institut. Oftand, se lasa rezemat de spatarul canapelei, tinand telecomanda rece in mana. Ar fi vrut sa schimbe postul, sa nu mai auda nimic despre infernul acela. Ar fi vrut sa fie la Ann' acum, in salonul ei, stand langa ea si asteptand sa se trezeasca. Asteptand ca ochii ei frumosi sa se deschida din nou. 

Harry ofta si mai tare atunci cand pe ecran aparura din nou imagini ale institutului si al haosului care fusese in curtea acestuia acum trei zile. Plecase de acolo cu inima stransa si cu ochii in lacrimi. Facuse toate astea pentru Ann' si nici macar acum nu putea fi alaturi de ea. Programul de vizite era unul complicat, iar Harry nu putea sta mereu acolo si cat ar fi vrut, asa cum i-ar fi placut. Singura persoana care putea sta langa Ann' mereu, era Marge. Si Harry avea incredere deplina in Marge. In plus, Miranda si Mira erau foarte atente cu el si il dadaceau atat de tare de parca el fusese un pacient din Losture care a avut mai mult noroc si care inca putea sa mearga, sa gandeasca si sa vorbeasca. Isi trecu o mana prin par si ramase cu ochii atintiti asupra televizorului, ascultand ceea ce stia deja despre cazul Losture. 

 —Aflat in periferia de nord a orasului, misteriosul institut Losture inca riposteaza impotriva autoritatilor. Nadina Hudgens refuza sa parda procesul in care este acuzata de crime scandaloase si alte acuzatii care au fost gasite ulterior, dupa o revizuire a politiei asupra cazierului sau. Reprezentantul sau, avocatul Miles Gregor spune ca va face orice pentru ca (,) clienta lui sa iasa curata din acest proces, instistand asupra faptului ca Nadina Hudgens este curata ca lacrima. 

Sufletul lui Harry fusese tulburat chiar si dupa ce lasase institutul in mainile autoritatilor si pe Ann' in mainile medicilor. Fuga directoarei l-a mai costat inca o noapte fara somn, pe langa stres si teama. Abia cand directoarea a fost prinsa a putut rasufla pe jumatate usurat. Nu o mai vazuse pe directoare de la incident, nici macar la televizor. Probabil ca nu dorea deloc se afiseze. Se afla intr-un mare razboi cu politia si probabilitatea ca ea sa suporte ani grei de inchisoare este foarte mare. Si nu merita nimic altceva. Gandirea ei era una bolnava. Disperarea si frica pentru sanatatea mamei ei au impins-o sa faca lucruri oribile si nu merita nici un fel de iertare. A distrus atatea vieti si familii ca Harry nu poate sa simta nici un pic de compasiune pentru ea. Tot ce merita este o celula rece si intunecata. O celula murdara. Captivitate. Urma sa primeasca exact ceea ce a oferit, si asta il bucura pe Harry extrem de tare. 

—Intre timp, toti oamenii care au fost salvati acum trei zile din incinta cladirii sunt inca internati, starea lor fiind variabila de la individ la individ. Autoritatile incearca sa dea de urma familiilor si prietenilor, insa pana acum situatia este destul de precara. 

Annorexia [F.F - H.S]Where stories live. Discover now