Duyuru, yine...

59.4K 1.7K 186
                                    

•••
Bu duyuru için yeni bölüm güncellendi zanneden her kesten çok özür dilerim.
Böyle notları kısa tuttum, bunu da uzatmamaya çalışacağım.   Bölümlerin neden geç geldiği konusunda gerek özelden gerekse yayınladığım notlarda açıklama yapmıştım. Aynı sorunları başa sarıp anlatmayacağım. Üniversite ikinci sınıf iibf öğrencisiyim ve aldığım dersler edebi yanımı köreltiyor; işlenilen konuları az çok bilenler ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır. Onun dışında hayatımda dağılanları toparladığım bir dönemdeyim ve hepsi bir araya gelince yazmak git gide zorlaşıyor. Bunları söylememin nedeni sadece zamanım olsa bile, ki fazla yok, bir şeyler yazacak durumda olamamam. Bunları daha önce de belirtmiştim; tekrar etmemin nedeni sadece çoğunuzun gösterdiği anlayış için en azından yeni bölümlerin akıbeti hakkında sizi bilgilendirmeye kendimi mecbur hissetmem... Merak edenler varsa eğer; hayır, yazmayı bırkmadım. Hayır, Avcı yarım kalmayacak; final sahnelerini yazdığım için bunu rahatça söyleyebilirim. Sadece şimdiye kadar yaptığım hataları tekrarlamamak için oldu bittiye getirmeyip ağırdan alıyorum ve bölüm çok geç geliyor.

Buraya karşı sorumluluğum var ancak daha da önemlisi benden beklentisi olanlara karşı olan sorumluluğum. İki tarafında beklentilerini karşılamaktan başka işim yok benim. O yüzden beklediğiniz zamanınıza, iyi kötü karaladığım Avcı'ya değecek bir iki cümle için daha ben buralardayım, yazmaya Avcı bitince yeni kurgumla devam edeceğim..

Bu duyuru, yeni bölümü merak edenler, sadece halimi hatrımı soranlar, sabırlave sessizce bekleyenler ve yeni bölümün durumuna göre bekleyip beklemeyeceklerine karar verecekler içindi

Tam şuraya, bölüm ne zaman net bir açıklama yapmak isterdim ancak sadece şunu söyleyebilirim ki, kafamın içinde Avcı ile biz bize kalana kadar yazmak için acele etmeyeceğim. Hikayeyi toparladığım bölümlerdeyim ve finali verdiğimde geriye keşke demek istemiyorum; bunun için elimden gelenini yapacağım çünküAvcı benim için basit bir şey değil.. Sanırım fazla uzattım ama durum bu; biraz sıkıcı biraz sevimsiz ama yakın bir zaman için geçicibir durum.
O zamana kadar çok iyi bakın kendinize. Görüşürüz.
•••


AVCIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin