1.4.

1.8K 78 0
                                    

Galvos skausmas buvo nepakeliamas... Tik pramerkusi akis, pasigailėjau. Buvau ne savo kambaryje. Ir net ne savo namuose! Greitai pašokau iš lovos ir pasiėmiau kampe ęsančią šluotą. Juk reikia apsidrausti. Išėjau iš gana gražiaus miegamojo. Viskas buvo gražu ir aiškiai matėsi, jog čia butas.. Gal būt aš pasimylėjau su kokiu turtingu gražuoliuku? Nuėjau į virtuvę iš kurios sklido garsai. Na žinoma, tai tas subingalvis kuris man vakar trenkė.
- Labas rytas. ,- Tarė, atsiremdamas į spintelę. Jis buvo tikrai karštas. Nusmukusios treninginės kelnės ir tobulai ištreniruotas kūnas.
- mhm. ,- Sumurmėjau.
- Ar aš... ,- Pradėjau.
- Taip, tu mano bute. ,- Pabaigė.
- Ar mes... ,- Vėl pradėjau.
- Ne Medison. Tu manęs net nedomini. ,- Suprunkšte. Tai mane iš tiesų žeidė. Nėra pasaulyje vaikino kuris negeistu manęs. Kilstelėjau antakį. Tik dabar pastebėjau savo aprangą.. šaunu, jis spėjo mane ir perengti.. Buvau su baltais marškiniais, kurie iš tiesų kvepėjo skaniais vyriškais marškiniais.
- Ar mano tėvas manęs nepasiges? ,- Iš mano burnos išsprūdo klausimas.Niall kvailai šyptelėjo.
- Pasakiau jam, kad tu miegosi pas Ana, o aš jus prižiūrėsiu. ,- Tarė ir padėjo kavos puodelį ant stalo.
- Tai kvaila. ,- Atsidusau ir atsisėdusi ant kėdės, paėmiau puodelį ir gurgštelėjau kavos.
- Kvaila kas? ,- Paklausė lyg nieko nesuprasdamas.
- Kvaila tai, jog mano tėvas samdo man auklę tuo pačiu trenerį ir apsauginį. Nemanau, kad jis tave pasamdė tik dėl to pagrobimo, kuris vyko prieš metus. Yra kažkas daugiau. ,- Tariau. Akies krašteliu pastebėjau kaip Niall įsitempė.
- Ar tu kažką žinai? ,- Staiga paklausiau. Niall susiraukė.
- Nieko nežinau, o jei ir žinočiau, tikrai tau nesakyčiau. Greičiau gerk kavą, bus treniruotė. ,- Sumurmėjo ir dingo už kampo. Jis tikrai kažką žino.. ir aš tikrai įsiaiškinsiu ką jis žino... Baigusi kavą, grįžau į miegamajį. Niall buvo apsirengęs su treningais, kas atrodė tikrai gerai. Vaikinas pamatęs mane numetė maišą su drabužiais.
- Kol miegojai buvau parduotuvėje. Tikiuosi tiks. ,- Sumurmėjo ir išėjo iš miegamojo. Atsidusau ir pradėjau rengtis. Iš maišo ištraukiau visus drabužius. Netykėtai pastebėjau trumpikes ir sportinę liemenėlę. Šaunu Niall. Pasirūpinai viskuo. Viską apsirengusi išėjau iš kambario. Senus drabužius palikau skalbyklėje, buvau įsitikinusi, jog aš dar čia grįšiu. Akies krašteliu pamačiau kaip Niall mane nužiūrinėja ir man tai, patiko? Nieko nelaukusi išėjau iš buto, jutau kaip blondinas seka mane.
- Šiandien treniruosimes prie vandens. ,- Tarė ir įsėdo į savo rangerover. Nieko nelaukusi nusekiau vaikiną. Na, laukia sunki treniruotė..

Yeah. Kiekvienoje dalyje yra nuo 300 iki 400 žodžių, todėl srr, jog trumpos.

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now