3.39

1K 60 3
                                    

Gulėjau apsikabinusi savo dukrą ir masčiau apie savo sušiktą gyvenimą.. Niall apsigyveno mano namuose.. Negana to, jis lyg tyčia vedžiojasi kažkokias kekšes ir dulkinasi kur papuola ir jam net nerūpi, jog Lile gali tai pamatyti! Ar aš pavydžiu? Žinoma taip!ir nė nenumanau kodėl... Nekenčiu visko.. nuo to laiko kai Niall man trenkė, mes daugiau nebesikalbėjome.. Šiandien turėjo grįžti Hansas, bet eilinį kartą jo reisas atidedamas.. Tik pajutusi, jog Lile užmigo, lėtai atsikėliau iš lovos ir pajudėjau virtuvėn. Namuose buvo tylu, labai tylu ir tai man patiko, iš po tėčio mirties, negalėjau pakęsti tylos, bet šiandien aš ją tiesiog dievinau. Pasidariusi arbatos, patraukiau terasos link. Apsigaubusi pledu, atsisėdau ant supynės ir lėtai supausi vis gurgštelėdama karštos mėtų arbatos.. Mano akys vis nenukrypo nuo žibančių danguje žvaigždžių.. Prieš akis praėjo visas mano gyvenimas.. Ar aš bent turiu teisę į laimę?  Turbūt ne..
- Labas.. ,- Šiek tiek krūptelėjau išgirdusi Horan balsą.
- Nelysk Niall, geriau eik išdulkinti kokią nors tarnaitę. ,- Sumurmėjau.
- Paklausyk manęs Medison. ,- Rimtai tarė. Jo tonas mane privertė surimtėti. Pažvelgiau į Niall kuris atsisėdo šalia manęs.
Vaikino rimtos akys priverte mane sunerimti..
- Medison.. Tu nežinai tiesios.. Tu nežinai nieko.. Kad tu žinotum kaip aš kentėjau kai tu išvykai.. aš tave mylėjau.. Aš laukiau kol tu gimdysi.. o tas slaptas gerbėjas esu aš Med.. Tu... Aš.. Aš norėjau normalaus gyvenimo.. Jei tik tu nebūtum išgirdusi to pokalbio.. Viskas būtų buvę kaip anksčiau.. Aš... ,- Nesupratau vieno.. Kodėl jis man visą tai sako?
- Nemanai, kad jau per vėlu? Ah? ,- Šyptelėjau. Staiga blondinas atsisuko ir nenustojamai stebėjo mane. Kas šiek tiek buvo nejauku..
- Medison. Niekada nebūna per vėlu. Per vėlu būna kai miršti.. ,- Tarė ir paėmė mano ranką.
- Aš tave..
- Medison aš namie! ,- Krūptelėjau išgirdusi Hanso balsą. Niall staigiai atsitraukė nuo manęs. Lyg nieko ir nebuvo..
- Ach tu čia. ,- Atsisukau į Hansą kuris susivėlęs atėjo į terasą. Niall stovėjo lauke ir vaidino, jog saugo mane.. Akimirkai suglumau, kadangi nuo vaikino stipriai trenkė alkoholiu.
- Žinai man labai įdomu ką tu čia darai. Mm? ,- išsiviepė.
- Ką tu čia po galais darai?! Aš žinau su kuo tu daveis kol manęs nabuvo!  ,- Užrėkė. Niekada jo tokio agresyvaus dar nemačiau.
- Paleistuvė. ,- Tarė ir staiga priėjęs prie manęs, trenkė antausį. Skausmas buvo milžiniškas, nes man skaudėjo ne tik skruostą, bet ir širdį.. Negyvomis akimis stebėjau kaip Niall pastūmė Hansą ir trenkė jam į nosį.. Akyse tiesiog mirguliavo.. Skruostas liepsnojo.. Atsipeikėjau tik tada kai Hansas be sąmonės ir apsikraujavęs gulėjo ant grindų.. Pažvelgiau į Niall kuris stovėjo nejudėdamas ir stebėjo mane.
- Dar niekada neesu jo tokio mačiusi...,- Tyliai tariau.. Nespėjau susiprasti kaip greitai atsidūriau blondino glėbyje..
- Viskas gerai.. Viskas bus gerai.. ,- Sumurmėjo į mano plaukus ir stipriai suspaudė mane savo glėbyje. Galbūt viskas nėra taip blogai kaip atrodo?

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now