2.31

1K 51 2
                                    

Visą naktį negalėjau užmigti.. Mane kankino vienas klausimas... Kaip? Kaip man pasakyti Niall apie vaiką kurio laukiuosi?
,- Nemiegi? ,- Išgirdus Niall balsą, mano oda pašiurpo.
- Ne. ,- Tyliai tariau. Pajutusi šiltas Niall rankas, kurios apglebė mano liemenį, iškart įsipatoginau.
- Mes pora? ,- Netykėtai paklausiau.
- Manau taip, bet visai norėčiau ir daugiau.. ,- Tarė ir prisispaudė prie manęs.
- Norėti nedraudžiama Niall. ,- Šyptelėjau ir atsikėlusi iš lovos, tiesiai ėjau į dušą.

《 NIALL HORAN 》

Vos tik ji išėjo į dušą, aš taip pat atsikėliau iš lovos. Nesupratau jos elgesio, ji elgiasi lyg kažką slėptu nuo manęs, kas man labai nepatinka.. Ir šį vakarą sužinosiu ką ji slepia.. Nieko nelaukęs, kol Medison maudėsi duše, apsirengiau treninginęs kelnęs ir išėjau virtuvėn. Išėjęs iš miegamojo,mano akis patraukė kažkoks sulankstytas lapas, kuri padėtas po vazonu.. Ar tai mano? Lėtai paėmiau lapą ir atlankstęs pradėjau skaityti juodas, spauzdintines raides. Tai buvo Medison lapas.. Kažkokie tyrimai... Mano pirštai nutirpo kai perskaičiau Neštumas.. Ar.. Ne... To negali būti.. Akimirka, nuo mano veido nuriedejo laimės ašara... Ir kaip ji galėjo man to nesakyti? Aš tėtis! Aš esu sušiktai tėtis!!! Norėjosi rėkti iš džiaugsmo ir nuostabos, bet negaliu išsiduoti Med.. Na žinoma.. Tai paaiškina, kodėl ją pykino,tai paaiškiną jos kvailą elgesį. Ir tai paaiškina kodėl vakar ji atsisakė vyno taurės.. Padėjęs lapą kaip buvo, vis dar drebėdamas patraukiau virtuvės link. Pradėjau ruošti arbatą.. Iš mano galvos vis neišnyko tas žodis... Aš tėtis.. Po galais... Jau dabar įsivaizduoju save, laikantį mažą stebuklėlį kuris mane vadins tėčiu... Negaliu išsiduoti jai, nes noriu pažiūrėti kada ji man teiksis pasakyti šią nuostabią žinią.. Šyptelėjau pajutęs šiltas rankas aplink savo kaklą.
- Ačiū už arbatą. ,- Šyptelėjo ir atsisėdo šalia manęs.
- Šiandien svarbi diena. Važiuosime dokumentų, kurie parodys ką paliko tėvas. ,- Tariau ir gurgštelėjau arbatos..

Praėjo jau kelios valandos. Medison elgėsys mane glumino, kadangi mergina viena akimirką linksma, o kitą pikta ir nepatenkinta gyvenimu.. Aišku dėl visko kaltas neštumas.. Sedėjome mašinoje.
- Žinai, lauke labai šalta,  o tu tai matydamas nesugebėjai man atnešti paltuko? ,- Pyktelėjo Med. Prunkštelėjau ir paspaudžiau greičio pedalą. Vis negalėjau patikėti, jog po devinių mėnesių aš rankose laikysiu mažajį-ą Horan.. Tik įdomu kada gi Med žada man apie tai pasakyti... Netrūkus važiuojant pajungiau ir šildytuvą, nes jos bambėjimas tapo nepakenčiamas...  Ši mergina tampa erzinanti....

Būtinai perskaitykite↓↓↓↓

Hey. Kažkoks niekutis, todėl srry, labai skubėjau. Ir atsiprašau jei dalis buvo neįdomi, nes Niall akimis kažkodėl man rašyti yra sunkiau. Jei įdomu nuotraukoje yra Medison. Taip pat pranešu apie 3sezoną kuris bus jau po dar keturių dalių!!!:) Gero skaitymo. - Emi.

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now