3.41

1K 51 0
                                    

Ryte mane pažadino mažos Lilės rankutės kurios glostė mano plaukus. Per sapnus maniau, jog tai Niall.
- Mamyte.,- Išgirdusi jos balsą nusišypsojau ir staigiai atsikėlusi iš lovos pradėjau kutenti dukrą. Jos garsus juokas pasklido po visą butą..
- Tėtė. ,- Tik jai tai ištarus, per mano nugarą nuėjo milijonas šiurpuliukų. Tik dabar pastebėjau, jog Lilė sušukuota ir aprengta suknele. Tai keista.. lėtai atsikėliau iš lovos ir užsimetusi didelį megztinį, patraukiau virtuvės link. Mano oda tiesiog pasišiaušė pamačiusi Niall.. Jis buvo be marškinėlių, tik su džinsais. Tai buvo gana... Seksualu? O dieve surimtėk Medison..
- Labas rytas. ,- Nusišypsojo Niall ir padėjo ant stalo kavos puodelį, ir lėkštę blynų. Kilstelėjau antakį ir bandžiau suvogti ar tai eilinis mano sapnas apie Niall? Pamirksėjau akimis ir supratau.. Vis dėl to tai ne sapnas..  Su tokiu jo elgesiu taip norisi apkabinti Niall ir niekada nebe paleisti jo, bet tas žinojimas,kad jis kadaise norėjo mane pribaigti vien dėl pinigų, mane kankino.. O dar vienas klausimas kankino mano galvą.. Ar galiu pasitikėti Niall po visko? Gal tai dar vienas jo planas? O gal geriau iš vis apie tai negalvoti?
- kas nors negerai? ,- Paklausė Niall ir atsisėdo ant kėdės. Nusišypsojau Niall ir atsisėdau prieš jį.
-Ne, viskas gerai. ,- Tariau ir gurkštelėjau kavos.. Krūptelėjau kai mano mobilusis suvibravo. Nieko nelaukusi pakėliau ragelį, net nežvelgdama kas skambino..
- Kur tu po galais esi?! ,- Pasigirdo Hanso rėkimas..
- Ne tavo suknistas reikalas. Tol kol tapsi senuoju Hansu, tol  nežadu su tavimi kalbėti. ,- Tariau ir numečiau ragelį. Atsisukusi į Horan šyptelėjau.
- Jis tavęs ieško, taip? ,- Paklausė.
- Niall tai mano reikalas, tau nereikia į tai kištis.. ,- Tariau ir ranka patryniau smilkinius.
- Tai mano reikalas Medison. Aš tavo sargybinis. ,- Tarė. Tik jis tai pasakė, per mano nugarą nuėjo milijonas šiurpuliuku. Visai kaip prieš 3 metus...
- Aš išmokinsiu tave apsiginti.. ,- Tarė. Kilstelėjau antakį visa tai man taip priminė viską kas vyko prieš 3 metus..
- Šaunu. Bet prisimink. Tu TIK mano apsauginis. Daugiau nieko tarp mūsų ir būti negali.. ,- Tariau.
- Na aš galiu būti ir geras tavo draugas. ,- Nusišypsojo savo gražia šypsena Niall..

- Na tada TIK draugas. ,- Nusišypsojau.  Visa tai man buvo labai skaudu sakyti, bet mano pasitikėjimas Niall dingo jau prieš 3 metus.. Niall keistai šyptelėjo.. Staiga į kambarį atbėgo besijuokdama Lilė kuri pribėgo prie Niall ir pradėjo šokinėti..

Stebėdama kaip Niall žaidžia su Lile, norėjosi verkti.. Tai taip gražu... Atrodo tai viskas ko aš troškau.. Mylimas vyras ir vaikas.. 

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now