3.42

1K 52 1
                                    

Kadangi Niall kažkur išėjo, o Lilė miegojo, tai nusprendžiau pagaminti vakarienę. Lėtai pjausčiau pomidorą ir masčiau apie viską. Turbūt atrodo keistai.. Moteris su vaiku pabėgusi pas apsauginį kuris ir yra vaiko tėvas.. Ši situacija netiktų nei vienoje komedijoje ar dramoje. Krūptelėjau pajutusi šaltas rankas ant savo liemens. Atsisukau į Niall kuris keistai šypsojosi. Viskas vyko lyg pasakoje kol nepajutau skausmo piršte.. Velnias.. Aš isipjoviau.. Niall tai pamatęs lėtai paėmė mano pirštą ir įsikišo sau į burną. Tai atrodė tikrai seksualu.. Tik pradėjus Niall jį čiulpti, skausmas sumažėjo akimirksniu.. Ištraukusi pirštą ilgai žiūrėjau į blondino akis ir bandžiau tvardyti save, kad tik jo nepabučiuočiau.. Tik jis pasilenkė link mano lūpų, mano plaukai pasistojo ir nieko nelaukusi pabučiavau vaikino švelnias lūpas. Niall greitai užkėlė mane ant stalo.. Visi vaikino švelnūs judesiai mane varė iš proto.. tik Niall palietė megztinio kraštus, norėdamas nuvilkti jį greit sustojau.
- Ne.. Niall. ,- Staiga susivokus atsitraukiau nuo Niall ir nuėjau į vonią... Ne.. Negaliu taip elgtis..
- Nagi Medison. ,- Tariau ir gyliai įkvėliau bandydama neverkti.. Kaip aš jo trokštu.. Trokštu jo kūno, lūpų, visko... Skausmas buvo nepakeliamas.. Nusivalius kelias ištryškusias ašaras, išėjau iš vonios. Tik išėjus susidūriau su nuoga Niall krutine.. Tai buvo šiektiek nejauku, kadangi Niall buvo beveik plikas..
- Atleisk..,- Atsikrensčiau ir pasitraukiau į šoną.. Niall nieko nesakęs nuėjo į dušą. Atsikvėpiau ir nieko nelaukusi nuėjau baigti vakarienę.

Pavalgius visi išsiskirstė, paguldžiau Lilę miegoti, o pati sutvarkiusi virtuvę, nuėjau į miegamajį.. Nusirengusi, atsiguliau į lovą ir atskvėpiau.. Klyktelėjau pajutusi ranką ant liemens. Atsisukau į Niall ir susiraukiau.
- Ką čia darai? ,- Susiraukiau.. Niall nusišypsojo.
- Tai tu atėjai pas mane į lovą. ,- Nusijuokė. Pavarčiau akis ir ruošiausi eiti iš kambario bet Niall to neleido.. Kritau atgal į lovą..
- Šianakt miegosi su manimi. ,- Nusišypsojo.
- Niall. ,- Suurzgiau.
- Tik viena naktis. Juk mes nieko nedarysime ko nenori.. ,- Tarė ir stipriai apkabino mane per liemenį. Pasidavusi atsidusau .. įsipatoginusi užmerkiau akis. Tik Niall ranka nuslydo prie mano krutinės, atsimerkiau.
- Ką darai. ,- Tariau. Niall tylėjo. Nieko nelaukusi patraukiau blondino ranką. Greitai atsisukau veidu į Niall ir stebėjau tamsoje žibančias akis. Net nespėjau sureaguoti kaip Niall įsisiurbė man į lūpas. Neatstūmiau blondino, o tik labiau prisispaudžiau prie jo. Mano kvepavimas pagreitejo akimirksniu. Niall lūpos nusileido mano kaklo link.. Atsidusau iš malonumo..

Hey. Labai įdomu jūsų nuomones todėl labai prašau parašykite nuomones!:) Taip pat kaip įsivaizduojate istorijos pabaigą?:)

Bodyguard 《LT》Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang