1.20.

1.2K 55 3
                                    

Kas pasikeitė nuo vakar? Su Niall pradėjome bendrauti kaip geriausi draugai su kai kuriais privalumais.. Dabar sedėjau mašinoje ir laukiau komandos kada galėsiu pulti Kevino namus. Niall buvo šalia manęs.
- Kas jei man nepavyks? ,- Neužtikrintai paklausiau. Horan atsisuko į mane rimtu žvilgsniu.
- Pavyks Med. Tikiu tavimi,- Šyptelėjo ir pakštelėjo man į skruostą. Kodėl kai tik jis prisiliečia prie manęs, per mano kūną nueina elektros srovė? Staiga išgirdusi kūkavimą, supratau jog tai ženklas pulti. Greitai su blondinu išlipome iš mašinos. Priėjome laukines duris, kurias Horan kaip mat išlaužė. Pirma į vidų įbėgo mūsų vyrai, o po to ir mes. Keito sušiktai čia nebuvo. Staiga išgirdusi mašinos variklio garsą,išbėgau į lauką. Tas subingalvis bėga. greitai išsitraukusi ginklą, pradėjau šaudyti, bet viskas buvo per niek. Greitai įlipau į mašiną. Jau ruošiausi važiuoti, bet Niall staigiai įšoko į mašiną.
- Ką tu čia darai? ,- Pyktelėjau.
- Viena nevažiuosi. ,- Šaltai tarė. Atsidusau ir paspaudžiau greičio pedalą. Sekiau tą šunsnukį kokį pusvalandį, kol Niall neperšovė jo mašinos padangos. Mašina greitai sustojo,kaip ir mes. Pagriebusi ginklą,išlipau iš mašinos ir priėjau prie išsigandusio Kevino.
- viskas baigta. ,- Sušnypščiau ir nutaikiau į vaikiną.
- Niekas nebaigta mano brangioji Medison.,- Išsišiepęs tarė Kevinas. Staiga išgirdau ginklo saugiklio garsą. Atsisukau į garso šaltinį.. ten buvo Ana...
- Ką tu darai? ,- Paklausiau sumišusi. Niall staigiai nutaikė į Aną.
- Visada buvau antras planas. Visada keikiai mane už mano akių. Aš ne tokia kvaila. Žinojai,kad man patinka Kevinas, bet vistiek paskelbiai, kad jūs pora! Bet gaila. Dabar mes pora ir mylime vienas kitą. Tą dien klube, tas vyras būtų nužudęs tave, nes aš jį papirkau, bet tas subingalvis Niall tave turėjo iš ten ištempti. O kaip tavo petys Horan? Gaila, kad ten kur turi būti negyva Medison, ten pasitaikai tu ir ją išgelbėji.. ,- Išsišiepusi tarė.
- Turbūt Medison nežino, kad tada kai Derekas norėjo tave pagrobti ir nužudyti, Horan buvo bendrininkas? ,- Išsišiepęs tarė Kevinas. Pažvelgiau į Niall. Akyse kaupėsi ašaros.. Mane išdavė draugė, o dar vaikinas kuris man patinka, kadaise bandė mane užmušti..
- O ar žinojai, kad Derekas tavo įbrolis? ,- Tarė Kevinas. Man šito buvo gana..
- Neklausyk jo Medison. ,- Išgirdau Niall balsą. Nieko nelaukusi šoviau tiesiai Kevinui į galvą. Per mano kūną nuėjo elektros srovė.. aš nužudžiau žmogų. O dievę. Nepajutau kaip ginklas nukrito žemėn... aš žudikė... Krūptelėjau išgirdusi du šūvius atsisukau į Aną, kuri jau gulėjo kraujo klane.. Išgirdusi ir Niall inkštimą, per mano kūną nuėjo šaltis. Greitai pribėgau prie kraujuojančio Niall. Jo koja buvo pašauta..
- Medison.. ,- Suinkštė.. Per ašaras nebesimatė Niall veido..
- Nieko nesakyk.. Aš žinau ką tau jaučiu... Aš myliu tave... ,- Tariau ir apkabinau jo kaklą. Kūkčiojimas paėmė viršų.
- Medison, aš atsiprašau. ,- Išgirdau tylų jo balsą...

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now