3.46

928 52 1
                                    

NIALL HORAN

Nors labai skaudėjo žaizdą, bet ne taip kaip širdį. Kaip Medison galėjo nepagalvojusi važiuoti tiesiai Hansui į glėbį.. Nors žaizda truputėlį kraujavo, nežiūrėjęs į tai, važiavau jos gelbėti. Esu įsitikinęs, jog jai gresia pavojus. Gatvėmis nardžiau milžinišku greičiu. Mano širdis plakė lyg pašėlusi... Negalėsiu gyvenime sau atleisti, jei Medison nukentės. Krūptelėjau pajutęs vibravimą. Ištraukęs mobilujį,mano akys išsipūtė.
- Niall kur tu esi?! ,- Pasigirdo piktas Medison balsas. Mano kūnas akimirksniu atsipalaidavo.
- Tu sveika.. ,- Atsidusau.
- Tučtuojau atvažiuok į savo butą! ,- Surėkė į telefoną ir numetė ragelį. Nieko nelaukęs pradėjau važiuoti savo buto link. Kaip aš ją myliu...

MEDISON ARGENT

Negaliu patykėti! Kodėl Niall toks kvailas! Ugh! Jis turėjo gulėti lovoje!
Tik Niall buto durys atsidarė, nieko nelaukusi priėjau prie Niall. Na žinoma, jo marškiniai buvo kruvini, o dar ta kvaila jo šypsena varė mane iš proto!
- Kodėl tu ne lovoje?! ,- Užsiplieskiau ir nieko nelaukdama nuplėšiau nuo Niall kruvinus marškinius. Blondinas tik stovėjo ir šypsojosi..
- Maniau, kad tau gresia pavojus. ,- Tarė. Užsimerkiau ir atsidusau.
- Dėl manęs nesijaudink. ,- Tariau ir paėmusi Niall ranką, nuvedžiau vaikiną miegamojo link. Tik iėjusi į miegamajį, greitai paguldžiau blondiną į lovą ir norėjau eiti.
- Neik. ,- Išgirdau Niall balsą. Atsidusau ir nusimetusi savo drabužius, atsiguliau šalia. Horan rankos greitai atsirado ant mano liemens. Žinojimas, kad Niall sveikas, man buvo palaimą. Tik blondinas užmigo, nieko nelaukusi pasiėmiau Niall ginklą ir patraukiau mašinos link. Dabar nėra kas mane sustabdytų.  Tiksliai nežinojau kur dabar randasi Hansas, bet žinau kur aš jo lauksiu.. Jis atsiims už viską.. Tik įlipusi į mašiną , nieko nelaukusi užkūriau mašiną ir paspaudžiau greičio pedalą. Nardžiau gatvėmis lyg pamišelė ir man tai.. Patiko? Tai man leido vėl pasijusti kaip pavojingai aštuoniolikmetei kuri dievino lenktynes.. 

Tik įsukusi  į mano ir Hanso kiemą, išsitraukiau ginklą ir tyliai įsėlinau į namą. Apsauginiai nors ir matė mane, bet nieko nesakė, tik maloniai šypsojosi. Greitai atsiradusi namo viduje, apsižvalgiau. Mane pasitiko Kloja, kambarinė.
- Ar Hansas namie? ,- Greitai paklausiau ir paslėpiau ginklą.
- Ne panelę, bet greit ponaitis grįš iš susitikimo. ,- Pasakė. Linktelėjau ir patraukiau miegamojo link. Aš lauksiu jo ir užbaigsiu viską... 

Damn. Norite Medison mirties mabye? :)
Noriu nuomonių!

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now