3.40

1K 50 0
                                    

Nors ir buvau Niall glėbyje, vis tiek jaučiausi pažeidžiama.. Turiu išeiti iš šių namų kol Hansas taps vėl normaliu. Kelias minutes pabuvusi Niall glėbyje, atsitraukiau ir nieko nelaukusi pradėjau bėgti Lilės kambario link. Mergaitė gyliai miegojo. Lėtai pakėliau dukrą ir pradėjau nešti mašinos link. Staiga man kelią pastojo Horan.
-Kur tu? ,- Susiraukė.
- Išeisiu iš čia, tol kol Hansas taps vėl normalus. ,- Sušnabždėjau. Niall dar labiau susiraukė.
- Kur eisi?  Juk neturi kur eiti Medison. ,- Sušnabždėjo.
- Nenuvertink manęs Niall. ,- Tariau ir praėjusi pro Niall, priėjau mašiną, lėtai laguldžiau Lilę ant galinės sedynės ir užklojusi pledu mergaitę, atsisėdau į vairuotojo vietą.. Krūptelėjau kai Horan greitai atsirado mašinoje.
- Ko nori. ,- Tariau ir užkūriau mašiną.
-Važiuojam pas mane. Į butą. ,- Tarė ir šyptelėjo.. Nežinau kodėl sutikau su tuo, bet paklausiau blondino..

Tik įėjus į Niall butą, mane pasitiko vyriškų kvepalų kvapas.. Gyliai įkvėpiau ir nunešiau dukrą į kambarį, kuris buvo laisvas. Paguldžiusi miegančią Lilę, grįžau į svetainę. Niall kaip visada gyvena milžiniškame bute..
- Medison.. Hansas neleido man pasakyti tai.. Aš myliu tave Medison.. Visada mylėjau.. ,- Tarė ir nestipriai prispaudė mane prie sienos. Mano kvėpavimas akimirksniu pagreitėjo.. Per mano kūną nuėjo milijonas šiurpuliukų kai Niall pradėjo bučiuoti mano kaklą..
- Įsimylėjau jau tada kai pamačiau tave nuotraukoje.. ,- Nusišypsojo ir įsisiurbė į mano lūpas.. Jo lūpos kaip visada buvo švelnios.. Kad ir kaip nenorėjau atstumti Niall, bet padariau tai..
- To negali būti.. Aš.. Aš turiu gyvenimą, turiu viską ko man ir mano dukrai reikia. Mano planuose tavęs niekada nebuvo.. Manai aš patikėsiu tavimi po to kai norėjai manimi atsikratyti? Kai norėjai pasisavinti mano visą turtą? Atleisk man... ,- Tariau ir ašarotomis akimis pažiūrėjau į Horan.
- Žinai,o tu puikiai moki žaisti žmonių jausmais. ,- Nors iš akių tiesiog liejosi ašaros, aš vistiek neatitraukiau nuo blondino akių. Išgirdau kaip Niall atsidūsta.
- Manai tai taip viskas paprasta? Tu nė nežinai tiesios, todėl negali manęs kaltinti dėl nieko.. Juk sakiau, kad myliu tave, nejau tau to neužtenka.. ,- Sumurmėjo.

- Tai po galais pasakyk tą tiesą. Nejaugi tai taip sunku?? ,- Susiraukiau. Niall nieko nesakęs apsisuko ir dingo už laukinių durų.. Ir kodėl? Kodėl mano gyvenimas toks sušiktai nenuostabus? Nesuprantu ką jis taip slepia... Kokia tai paslaptis, jog jis negali man to pasakyti, nors sakė, jog myli mane?? Aš taip noriu juo tikėti.. Noriu tikėti, kad jis mane myli ir nieko blogo neplanuoja prieš mane..

  Nieko nelaukusi nusirengiau drabužius ir atsiguliau į pirmą pasitaikiusią lovą.. Net tamsoje, kai Niall nėra šalia, aš matau jo akis, kurios kadaise mane vesdavo iš proto.. Vis dar nesuprantu kaip aš galėjau jį pamilti? Kaip? 



Atsiprašau už trumpą dalį..

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now