1.6.

1.7K 71 0
                                    

Žiūrėjau pro langą. Mes važiavome tikrai greitai. Mašinoje svyravo nejauki tyla. Pagal vaizdus pro langą, sprendžiu, jog mes užmiestyje. Netrūkus vaikinas sustojo kelkraštyje. Sumišusi atsisukau į blondiną, kuris išsišiepęs atsisegė savo saugos diržą. Nieko nelaukusi atsisegiau diržą ir atsidariusi mašinos dureles, pradėjau bėgti miško link. Bėgau tiek, kiek kojos nešė. Girdėjau kaip Niall bėgo iš paskos, todėl pagreitinau žingsnius. Staiga per mano koją perėjo siaubingas skausmas, netrūkus gulėjau ant žemės. Tik dabar pastebėjau, jog trenkiausi galvą į kažkokį akmenį, todėl man skaudėjo viską.. Bandžiau stotis, bet skausmas man to neleido. Pažvelgusi į koją norėjau šaukti iš siaubo. Mano koja buvo kažkokiuose spastuose. Aiškiai mačiau,kaip ji kraujuoja. Netrūkus pajutau šiltą skystį bėgant per mano kaktą. Akyse kaupėsi ašaros.. Bijojau, jog mane ras Niall ir padarys, tai ko labiausiai bijau.. Išprievartaus mane...
- Med! ,- Išgirdusi jo balsą, sustingau.. Neturiu nieko.. Nei mobilaus, nei dar ko nors kas man padėtų.
- O dieve. ,- Susitikau su žydromis akimis. Stipriai užmerkiau akis, bijodama blogiausio.
- Laikykis. ,- Tarė ir atsargiai priėjo prie manęs.
- Ne, ne... Nelysk. ,- Atsitraukiau ir mano kūną perverė skausmas.. - Ar tu manęs bijai? ,- Nusijuokė. Jis rimtai psichopatas. Kaip jis dar gali juoktis tokioje situacijoje? Skausmas buvo nepakeliamas...
- Na gerai. ,- Atsiduso ir priėjo prie mano kojos. Netrūkus skausmas sumažėjo. Vaikinas ištraukė mano koją iš spastų ir atsargiai pakėlė mane nuo žemės.
- Gražiausia, dar ir galvą prasiskėliai. ,- Sumurmėjo.
- Žinai, niekas tavęs neprašė manęs gelbėti ,- Sumurmėjau atgal. Niall sustojo ir įsižiūrėjo į mane.
- Tokia mano pareiga. ,- Sušnabždėjo.

Nė nepajutau kaip atsidūriau prie mašinos. Gyliai įkvėpiau stiprių kvepalų kvapą, kuriais buvo apsidabinęs Niall. Jo skonis tikrai geras. Blondinas atsargiai pasodino mane į mašiną. Iš mano kojos vis nenustojo bėgti kraujas, todėl jaučiausi vis silpnesnė. Niall nieko nelaukęs nusivilko savo maikę ir suplėšė ją per pusę. Viena medžiagos gabalą išmetė, o kitą apviniojo aplink mano koją.
- Dabar skaudės. ,- Perspėjo. Netrūkus per koją perėjo didelis skausmas. Nejučia cyptelėjau.
- atleisk. ,- Sušnabždėjo. Pažvelgiau į ištreniruotą vaikino krutinę ant kurios puikavosi nemažas randas. Norėjau paklausti kas jam buvo, bet žinojau, jog būsime dar ilgai kartu, todėl bus progų paklausti. Blondinas netrūkus jau sedėjo vairuotojo vietoje. Mačiau kaip jis buvo įsitempęs. Nejučia uždėjau savo ranką ant jo. Vaikinas krūptelėjas atsisuko į mane. Šyptelėjau.
- Viskas gerai. ,- Tariau. Niall šyptelėjo ir truputi spūstelėjo mano delną. Staiga akyse vis temo.. delnai ėmė degti, o ausyse cypti..
- Medison? ,- Spėjau išgirsti tik pasimetusį Niall balsą...

Daaah. Gero skaitymo:)

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now