1.13.

1.3K 60 0
                                    

- Niall tavo petys.. ,- Aiktelėjau kai pamačiau vaikino kruviną petį. Mes važiavome mašina, nes užpuolikas pabėgo. Maniau, jog užpuolikas nepataikė niekur,bet klydau.
- Viskas gerai, tai tik įdreskimas. ,- suburbėjo. Atsidusau.. tikrai nepavyks jo įtikinti važiuoti į ligoninę.. Visą kelią mes tylėjome.. Nors jis ir sakė, jog manęs nesaugos, bet tiesa kitokia. Esu įsitikinusi, kad aš jam patinku.. Jis dirbo mano tėvui ir dabar kai jo nebėra jis dirba man. Aš galiu jį atleisti..

Sedėjau ant sofos ir bandžiau suregzti sakynį.
- Niall? ,- Pašaukiau vaikiną. Blondinas iš kart atėjo ir žinoma jis buvo be marškinėlių ir su bintuotu pečiu. Mano akys nukeliavo per vaikino presą ir sustojo ties randu.
- Mm?,- Blondinas atsisėdo šalia. Man darėsi vis karščiau.. Buvo sunku kvėpuoti... Nežinau kodėl, bet troškau jo.. Jo lūpų, jo kūno... Nagi Medison, susikaupk..
- Aš... Aš.. amm.. Nieko.. ,- Šyptelėjau. Mano akys vis nenukrypo nuo vaikino kūno. Blondinas tai pastebėjąs lėtai užgulė mane. Nieko nesakęs vaikinas įsisiurbė į mano lūpas. Per mano kūną perėjo milijonai šiurpuliukų..
- Petys.. ,- Sumurmėjau per bučinį. Niall neklausė manęs.. Apsižergusi Niall liemenį, Niall pakėlė mane nuo sofos ir nunešė į miegamajį.. Kambaryje buvo tamsu,bet tai nesutrugdė sujungti mūsų lūpas. Blondinas skaudžiai priremė mane prie sienos, vaikino prisilietimai buvo aistringi ir grubūs, kas man labai patiko.. Šią akimirką pamiršau visas problemas... Netrūkus jau buvau pastumta į lovą.. Niall lėtai mane užgulė ir įsisiurbė į mano kaklą. Atsidusau iš malonumo.. Netrūkus vaikinas nusileido krutinen.. Jo judesiai buvo nepakartojami..
Netrūkus blondinas lėtai atsikratė mano apatiniais, kaip ir aš jo..
Blondinas lėtai įėjo į mane.. Iš mano lūpų išėjo aimana, kad mačiau Niall patiko... Blondinas varė mane iš proto su savo judesiais...
- Niall.. ,- Suaimanavau kai pasiekiau viršūnę... Ar mes tai padarėme? Po galais taip! Ir man tai sušiktai patiko...
◆◇■□●○•
Ryte atsikėliau viena.. Niall šalia nebuvo, todėl atsidusau ir lėtai atsikėliau iš lovos. Nusipraususi apsirengiau žydrą suknelę ir nupėdau į virtuvę iš kurios sklido garsai. Pažvelgiau į blondiną..
- Labas Medison. ,- Šyptelėjo ir padėjo karštus blynus ant stalo. Pažvelgiau į jį rimtu žvilgsniu. Jis elgiasi lyg vakar nebūtume tai darę.. Mačiau, kad vaikinas buvo sutrikęs. Net nebesinorėjo valgyti.. Krūptelėjau išgirdusi durų skambutį. Niall įsitempęs nuėjo atidaryti durų. Buvau visiškai suglumusi.. Atsistojau ir nuėjau durų link.. Oras dingo iš mano plaučių. Niall buvo apsikabinęs kažkokią merginą....

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now