♥♡♥

1.1K 70 5
                                    

Šv. Valentino dienos proga noriu padovanoti šią bodyguard dalį ir mąstau apie tolimesnį rašymą šios istorijos. Taigi nieko nelaukdami pradėkim. Gero skaitymo brangieji!

**
NIALL HORAN

Gyvenime nebuvau toks laimingas kol nepradėjau gyventi su Medison. Po to karto kai ji man atleido, aš pradėjau elgtis kaip paklusnus šunytis ir man tai atsibodo... Iš tiesų.. Be galo myliu šią moterį bei du savo vaikus.. Bet manau... Man reikia pailsėti... Pailsėti nuo viso šio šurmulio.. Bet kaip? Kaip galima ilsėtis ir palikti tai dėl ko ir egzistuoju?
Žiūrėjau į kelią ir mąsčiau kaip nustebinti mylimą žmoną. Vaikus nuvežiau pas tėvą, kuris to norėjo jau labai senai. Žvilgtelėjau į 100 rožių puokštę kuri gražiai buvo padėta ant galinių sėdynių..
Įvažiavęs į didelį kiemą, sustojau prie balto bmw automobilio kurį padovanojau Medison 4 metų sukakties progą.. Išlipęs iš mašinos paėmiau puokštę ir lėtai patraukiau namų link.. Tik įėjus į namus, mylimosios niekur nesimatė, bet paėjęs toliau pamačiau žydrą ilgą suknelę kuri glaudėsi prie mylimos žmonos.
Tyliai priėjau prie tamsiaplaukės nugaros ir greitai ištraukiau puokštę..
- Niall!,- merginos klyktelėjimas perėjo per namus.
- Panele Horan. Myliu tave brangioji., - Tariau užkišęs jos sruogą už ausies..
- Aš tave taip pat myliu ni.. taip pat kaiką tau turiu, bet tai bus vakare.., - Nusišypsojo klastinga šypsena..
-kodėl vakare? Vaikų juk nėra.. ,- nusišypsojau ir arčiau priėjau prie žmonos.. 
Tos rudos akys kurios žudo mane kasdien, svaigino mane ir dabar.. Ir kaip aš iš vis galėjau pagalvoti apie kažkokias atostogas nuo visų?

Hey visi. Dalis maža, stengiausi dėti šiek tiek gražių akimirkų. Gražių tolimų švenčių! -Emilijana❤

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now