3.38

1K 57 1
                                    

- Manai man įdomu ko tu nori ko ne?? Daugiau nedrysk man trenkti supratai?! ,- Išrėkė į mano veidą ir mašinoje stojo tyla. Niall žiūrėdamas į mano veidą po truputi atleidinėjo savo rankas...

Mano kvėpavimas pagreitėjo šimtus kartų kai Niall veidas po truputį artėjo link manojo. Bandžiau nusukti veidą ir parodyti, kad aš jam nieko nebejaučiu, bet tai aišku tikras melas...
Tik jo lūpas atsidūrė ant manūjų,per mano kūną nuėjo alektros banga. Niall rankos atsilaisvino, bet jo lūpos neatsitraukė.. Nežinau kas man pasidarė, bet viduje norėjau vėl justi Niall lūpas ant savęs.. Rankomis apsivyniojau blondino kaklą ir stipriai prisitraukiau jį prie savęs. Mūsų lūpos judėjo lėtai, lyg niekur neskubėtume..
Staiga Niall atsitraukė ir ilgai spoksojo į mano akis.. Netrūkus jis pašaipiai šyptelėjo ir tai leido man suprasti jog jis tik žaidė. Kokia aš kvailė...
- Kvailys. ,- Pastūmusi vaikiną, išlipau iš mašinos.
- Tikras kvailys! Nenoriu tavęs daugiau matyti savo kelyje Niall Horan ! ,- Surėkiau ir išėjau.. Atsidūrusi lauke, greitai susistabdžiau taxi ir isėdau į ją.
- Į Piterburgkso gatvę. ,- Sumurmėjau. Vairuotojas iš karto pajudėjo... širdis vis nenurimo.. Kaip... Kaip jis mane rado... Negaliu leisti, kad Niall nuskriaustu Lile. Baisu tai, jog dvi dienas Hanso nebus namie, o aš liksiu viena su dukra..
Tik atvažiavome į vietą, padavusi pinigus, greitai bėgau namų link. Tik atidariusi duris, greit jas užrakinau. Keli apsauginiai pažvelgė į mane keistai, bet man tai buvo vienodai. Nusimovusi batus, greitai patraukiau Lilės kambario link. Mano širdis vos nesustojo kai pamačiau blondiną žaidžiantį su mano, MANO dukra.. Mergaitė pamačiusi mane, greitai pribėgo ir apkabino mano kojas. Nieko nelaukusi pakėliau mergaitę ant rankų ir stipriai apkabinau. Vis dar begalėjau suvokti, jog Niall kambaryje.. Kaip jis pirmas atsirado čia ir kas jį iš vis įleido?
- Lile, tau viskas gerai? ,- Paklausiau ir paglosčiau mergaitės galvytę. Dukrytė linktelėjo ir pakštelėjusi man į skruostą, nubėgo prie savo mylimiausio žaislo... Mano rankos nepaliaujamai drebėjo.. Akimirką maniau, jog nualpsiu.. nieko nelaukusi nubėgau į virtuvė atsigerti vandens.. Šleikštulys tiesiog paėmė į viršų.. Nieko nelaukusi atsigėriau vandens..
- Kas nors ne taip panelę Hengims? ,- Pasigirdo pašaipus Niall balsas.. Atsisukau į blondiną.
- Tu turbūt nė nenumanai kaip aš tavęs nekenčiu.. ,- Tariau ir bandžiau praeiti pro blondiną, bet tai buvo tiesiog neįmanoma..
- Nekenti manęs, bet ir trokšti manęs ,- Išsiviepė blondinas.
- Eik velniop! Nedrįsk lysti prie mano dukros ir nešdinkis iš mano gyvenimo! ,- Tai išrėkusi į Horan veidą, pasigailėjau..
Staigiai ir skaudžiai buvau priremta prie sienos.
- Ji ir mano dukra. ,- Sušnypštė į mano veidą..
- Tu jos nevertas... Bandei mane... ,- Neužbaigusi sakynio, staiga pajutau deginantį skausmą skruostę. Pažvelgiau į tas pačias žydras akis, kurias kadaise dievinau..
- Patilėk.. Tu nieko nežinai, todėl nedrįsk manęs kaltinti.. ,- Sušnypštė ir išėjo.. 

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now