2.24.

1.1K 51 1
                                    

Žvelgiau į penkis vaikinus šokančius su stringais. Visoms tai patiko, bet manęs tai netraukė. Su gabriela jau baigėmė trečią brendžio butelį. Staiga karštas gražuoliukas priėjo prie manęs, o Gabriela ėmė klykti. Pavarčiusi akis, žvelgiau į vaikiną, kuris savo ranką uždėjo ant savo klyno.
- Mažute ar nori grubiai pažaisti? ,- Sušnabždėjo jis. Nesupratau savęs, bet vietoj jo veido mačiau Niall veidą. Nejučia pajutau kaip susijaudinau..
- Jei moki žaisti. ,- Sumurkiau. Netrūkus buvau pakelta vaikino ir nešama į privatų kambarėlį. Šiame klube buvo labai daug moterų.. vaikinas lėtai mane paguldė ant sofos ir nurengė, o aš nieko nelaukusi numoviau jo stringus. Prieš mano akis išdygo didškis.
- Dar neesi tokio mačiusi ? ,- Pašaipiai tarė vaikinas. Nusijuokiau, su ta mintimi, jog manasis Horan turi didesnį ir stangresnį. Taip, aš tikrai girta.. netrūkus vaikinas iš kažkur išsitraukė kandonų pakelį, kas rodė jog jis žalias.
Vaikinas nieko nelaukęs greitai įėjo į mane.. per mano kūną perėjo malonumo banga, o iš mano burnos išėjo malonumo aimana... Vaikinas judėjo greitai, lyg norėdamas kuo greičiau manimi atsikratyti.. Nė nevaldžiau savo aimanų, nes jos buvo nevaldomos. Vaikinas pasilenkęs įsisiurbė į mano kaklą, tai palikdamas žymę. Šūdas..
- Nagi. ,- Tarė suprakaitavęs vaikinas, netrūkus pajutau dar didesnę malonumo bangą, supratau, jog baigiau, o vaikinas atsitraukęs greitai kvėpavo.. mūsų veidų prieblandoje nė nesimatė..
- Tu gera. ,- Tarė vaikinas ir susitvarkęs išėjo, o aš likau viena su ta mintimi, jog aš kalė... aš išdaviau Niall..

《 Niall Horan 》

Laukiau Medison iki trečios nakties, kol nusibodo. Su dereku išgėrėme tik po brendžio butelį, net iš namo nebuvome išėję. Tikiuosi viskas Medison gerai.. Vien ta mintis, jog ji išėjo kažkur į klubą, mane varė iš proto. Krūptelėjau išgirdęs durų trenksmą. Greitai priėjau prie išsitašiusios Medison. Ar man vaidenasi ar ant jos kaklo matau kažkokią žymę? Greitai paėmiau už riešo girtą Medison ir nutempiau ją ir mūsų miegamajį.
- Kas yra Nall? ,- Nusijuokė. Bet pamačiusi mano rūstų veidą, surimtėjo.
- Och dabar mane peiksi už tai jog pasidulkinau su kažkokiu vaikinu? Aš ir pati žinau, kad aš kalė. ,- Tarė ir krito į lovą. Buvau visiškai apšalęs.. Ji.. ji.. Ką? Negaliu patykėti..
- žinai ką? Gerai. Man nerūpi. Nes aš taip pat gerai praleidau naktį. ,- Tariau į jos nustebusias akis ir trenkęs durimis, išėjau į mašiną. Manau bus geriau jeigu nematysiu jos veido šiąnakt...

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now