3.44

1.1K 54 1
                                    

(Viskas maždaug kaip nuotraukoje, jei sunku įsivaizduoti) 


Vakarienė su Niall mama buvo tikrai linksma.. Mane stebino ir Niall mintis.. Niall mamai savaitei duoti Lilę, na ir aš sutikau.. Turbūt Niall nori su manimi pabūti dviese.. Sėdėjau mašinoje ir niūniavau man patinkančią dainą.. Po tiek laiko Niall pakvietė mane į pasimatymą. Tai keista, tiesa? Bet ir labai linksma.. Įsukau į stovėjimo aikštelę ir išlipau iš mašinos. Mano žydra suknelė laisvai krito mano kūnų.. Užrakinusi mašiną, pajudėjau brangios kavinės vidaus link. Tik įėjus į vidų mane pasitiko gražaus išvaizdos vaikinas, kuris liepė man jį sekti.. Iš pradžių pasimečiau, jog mes greitai atsiradome ant stogo. pro kurį matėsi visas miestas. Visą laiką eidama, žvalgiausi.. Visas stogas buvo padengtas žvakių šviesa.. Viskas buvo romantiška ir tai mane labai žavėjo.. Tik vyras palydėjo mane prie stalo, greitai pasišalino. Niall niekur nesimatė, todėl atsisėdusi ant kėdės, apsižvalgiau ir laukiau savo blondino.. Keista buvo tai jog kavinė buvo visiškai tuščia. Stebėjau žvaigždes kurios nuostabiai žibėjo danguje.. Krūptelėjau pajutusi šaltas rankas ant savo pečių.. Atsisukau į žydrų akių savininką ir nusišypsojau. 
- Išgąsdinau? ,- Nusijuokė. Nieko nelaukusi trenkiau vaikinui į petį. 
- Kodėl vėluoji? ,- Kilstelėjau antakį. 

- Nevėluoju brangioji, tai tu atvažiavai per anksti. ,- Sukikeno.. Tas brangioji... Kaip pasiilgau šio žodžio iš Niall lūpų. 

- Manau.. Dabar pats tas laikas pasakyti visą tiesą Medison.. Kad ir kas be nutiktų , žinok aš niekada tavęs nepaliksiu.. ,- Jo žodžiai privertė mane sudrebėti.. Nieko nesakiau, tiesiog maldavau, jog tai ką pasakys Niall nebūtu baisu.. 
- Tai Hansas... Tada aš kalbėjau su Hansu.. Jis žino, kad tu nužudei jo brolį. Todėl kęsinosi tave nužudyti.. Aš apsimečiau, kad taip pat noriu tave nugalabyti, bet taip norėjau įgauti Hanso pasitikėjimą ir gavęs progą užmušti jį.. Tik sužinojęs, kad tu su juo, palikau Orleaną ir sekiau jus.. Nerimavau dėl tavęs Med.. ,- Viskas ką jis pasakė mane pribloškė... Mano rankos akimirkai pradėjo drebėti... Mano vidus, taip pat. 

- Bettt... Kodėl jis nieko neddarė man visus 3 metus? ,- Akyse susikaupė skausmo kupinos ašaros, kurių negalėjau sutramdyti. Tai pamatęs Niall greitai pašoko iš kėdės ir apkabino mane.. 

- Manau, jog jis pamilo tave, bet sužinojau iš savo draugų, kad jis bandys tave nužudyti.. Nesuprantu jo plano... ,- Sumurmėjo į mano plaukus. 

- Aš neleisiu niekam tavęs nuskriausti.. Žinok tai.. ,- Tarė ir atsitraukęs pakštelėjo į mano lūpas. Vieną akimirka buvau Niall glėbyje, o kitą jis jau klūpėjo prieš mane ant kelių, laikydamas mažą dėžutę su auksiniu žiedu rankose.. Mano  širdis akimirksniu suvirpėjo nuo tokio vaizdo..
- Niall.. ,- Aiktelėjau ir staiga atsistojau nuo kėdės. 
- Leisk kalbėti man. Aš niekada girdi? NIEKADA neleisiu kam nors nuskriausti tave ir Lile. ,- Tarė.
- Aš noriu, kad būtum mano gyvenimo dalis.. Noriu, kad būtum mano ir tik mano.. Ar.. 
- Taip! Žinoma taip! ,- Klyktelėjau ir puoliau Niall ant kaklo.. 

- Myliu tave. ,- Išgirdau jo balsą ir staiga mano ausis perskrodė garsus šūvis.. 



Damn. Intriga, tai ko aš ir norėjau. Gero skaitymo:)

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now