1.14.

1.2K 59 0
                                    


Atsistojau ir nuėjau durų link.. Oras dingo iš mano plaučių. Niall buvo apsikabinęs kažkokią merginą.
- brangusis, tu ne vienas. ,- Šyptelėjo mergina, pirma nužvelgdama mane.
-Tai mano darbo dalis. Namie jai kilo pavojus, todėl ji glaudžiasi pas mane. ,- Tarė liūdnai pažvelgdamas į mane.
- Niall, mes susižadėję ir nieko nesakai apie savo darbą. ,- Tai buvo viršūnė.. jis išdavė ne tik ją, bet ir mane.. apsisukusi nuėjau į miegamajį. Aš tik pradėjau kažką jausti tam subingalviui, o jis šitaip su manimi pasielgė.. kvailė.. kaip galėjai dar susižavėti juo? Pasiėmusi lagaminą, išėjau pro duris..
- Ei, kur eini? ,- Pasigirdo Niall balsas. Atsisukau.
- Klausyk.. aš išeinu. Atkeršysiu tiems kurie prisidėjo prie mano tėvo mirties ir man nereikia tavo pagalbos. Tu atleistas. Tu dabar laisvas Niall. ,- Tariau. Širdyje atsirado gylus skausmas.
- Gerai, na žinau, turėjau tau apie Heilę pasakyti anksčiau, bet nežinojau kada.. klausyk... ,- Pradėjo.. o aš pradėjau isteriškai juoktis.
- Daugiau nebenoriu tavęs matyti ir nebenoriu nieko girdėti apie tave. ,- Šaltai tariau ir dingau pro laukinias duris. Kodėl aš taip pasielgiau? Nes aš pavydėjau.. Tikrai pavydėjau. Jis sušiktai susižadėjas..
- Medison.. ,- Išgirdusi jo balsą, pagreitinau žingsnius. Staiga skaudžiau buvau priremta prie sienos..
- Paklausyk. Nori to ar ne, tavo tėvas mane pasamdė saugoti tave. Aš ir toliau dirbsiu ir tu neturi teisės manęs atleisti. Ta naktis buvo klaida, supranti? Tai buvo didelė klaida ir ji daugiau nebepasikartos.. ,- Sušnypštė viską man į veidą Niall. Visas susižavėjimas dingo iš mano širdies. Ir dabar jaučiu kaip pradedu jo nekęsti..
- Taip. Tai buvo didžiulė klaida. Geriau galėjau gultis su kokiu benamiu,nei su tavimi. Neįsivaizduoji kaip buvo šlykštu kai tu mane lietei. ,- Sušnypščiau ir staiga pajutau deginantį skausmą ant savo skruosto. Paskutinį kartą dar pažvelgiau į žydras akis ir pastūmusi blondiną, įsėdau į taksį kurį spėjau susistabdyti.. Na va.. Grįžo tas Niall kurio nekenčiau.. Visą kelią masčiau kur man apsistoti.. Pirma mintis šovusi į galvą buvo Derekas Kolinsas... 

Bodyguard 《LT》Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon