1.21

1.2K 52 1
                                    

Mėnuo.. Tiek laiko reikėjo, kad su viskuo susitaikyčiau.. Kai viskas pasibaigė,išvažiavau prie jūros, kaip ir žadėjau.. Kur mažai žmonių ir ramu.. čia susitaikiau su ta mintimi, kad vis dėl to myliu tą blondiną. Čia susitaikiau su mintimi,kad Derekas mano brolis.. Čia susitaikiau su geriausios draugės išdavystę ir netektimi.. Jūros šaltos bangos padėjo man užsimiršti apie visas problemas.. Šiandien sužinojau, kad Derekas pasipiršo Gabrielai. Tikrai džiaugiuosi už juos.
- Apie ką galvoji? ,- Pajutau šiltas vyriškas rankas, kurios apglėbė mano liemenį. Šyptelėjau.
- Apie viską, visas problemas. ,- Tariau ir atsisukau į vyrą.
- Maniau čia, užsimirši apie broblemas. ,- Šyptelėjo blondinas.
- Na taip.. Tiesiog.. ,- Nežinojau ką ir be sakyti. Niall lėtai priglaudė savo šiltas lūpas prie manūjų..
- Viskas bus gerai.. ,- Šyptelėjo. Tiesa, turbūt nesakiau, kad Niall dabar vaikšto su ramentais.. žinoma žaizda jau baigia išgyti ir Niall jau bando vaikščioti be ramentų ir jam tikrai sekasi.. O dėl mūsų santykių.. Net nežinau kas tarp mūsų.. Elgiames kaip pora, bet to nepripažystame abu.. Kas mes iš vis esame?
- Norėčiau visai picos,o tu?,- sušnabždėjo į mano kaklą. Šyptelėjau. Per šį mėnesį Niall nieko nevalgo tik picą..
- Ne, šį vakarą gaminsiu aš. ,- Nusišypsojau ir švelniai paglosčiau blondino skruostą.
- O ne. Ar man jau dabar ruošti savo kapą?,- Nusijuokė. Nesmarkiai trenkiau Niall per petį ir nieko nelaukusi patraukiau mašinos link. Šiame name beveik nebuvo produktų! Na, visada maisto užsisakydavome, bet man tai pabodo, po galais juk aš puikiai moku gaminti!
- Med neužtruk parduotuvėje,nes mirštu iš bado. ,- Zuzyzė Niall.. Nusijuokiau nuo jo žodžių ir užvedusi mašiną, pajudėjau iš vietos. Ten kur esame apsistoję yra tikrai mažai žmonių, bet ten tikrai gražu.. Kiekvieną vakarą pasitikome su karšta arbata rankose ir stebėjome kaip ateina naktis.. atrodo romantiška ar ne? Dar prieš mėnesį Niall buvo šaltas subingalvis apsauginis, bet dabar jis linksmas vyrukas kuris dirba mano broliui ir kuris dulkinasi su manimi, ir būna. Ar gali būti geriau? Sustojau parduotuvės mašinų stovėjimo aikštelėje ir patraukiau parduotuvės link.
Čia apsipirkti visai kas kita, nei apsipirkti Orleane.. Niekas nė nekreipia į mane dėmesio,kas man labai patiko.. Iš tiesų pasiilgau visų,bet kaip galiu grįžti ten kai visi man melavo? Na taip, Niall taip pat man melavo, bet jis maldavo manęs atleidimo.. Ah...
Nusipirkusi visus reikiamus produktus kaip ir kibirą mėgstamų karamelinių ledų, patraukiau namų link.. Kodėl kas sekundę vis labiau įsimyliu Niall? Nagi Med, elgiesi kaip mergaite. Kaip galiu mylėti Niall kai jis dar nė karto nepasakė, jog mane myli? Atsidususi iš nusivylimo, įsukau į kiemą ir išjungiau variklį. Mūsų namas labai kuklus, baltas medinis namelis prie jūros ir penkioliką kilometrų nuo artimiausio miestelio argi ne puiku? Šis namas neturėjo didelio kiemo ar kolonų, jis nebuvo vienas iš prabangių. Ir šiaip jei šį namą gerai paremontavus,tai būtu puiki vieta gyvenimui..
Įėjusi į vidų, mano ausis pasiekė mirtina tyla. Šiame name niekada nebuvo taip tylu.. Atsargiai padėjau maišą su produktais ir išsitraukiusi ginklą,pradėjau eiti gilyn į namą. Visada jį nešiojosi su savimi. Netyčia paspaudžiau gaiduką, kai pajutau šiltas rankas aplink savo liemenį. Kvailys..
- O dieve Medison ar ketinai mane užmušti? ,- Nusijuokė Niall atsisukusi vožtelėjau jam per ranką.
- Kvailys. ,- Burbtelėjau..
- Kvailys kuris įsimylėjęs tave. ,- Šyptelėjo. Ar jis tikrai tai pasakė?

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now