2.27

1K 55 1
                                    

Miegodama šiek tiek išsigandau, pajutusi kaip kažkas žaidžia su mano plaukais.. Lėtai pramerkusi akis, sutikau šviesius Niall plaukus ir nuostabią jo šypseną. Nesuprantu.. Kas su juo negerai? Nejaugi tai ką jam vakar pasakiau jį išgąsdino ir jis man atleido?
- Ką tu darai? Ar neturėtum rėkti, ar šaipytis iš manęs? ,- Net išsigandau jo šypsenos.

- Visą naktį stebėjau tave ir masčiau.. Myliu tave Medison.. Atleisk man.. Tiesiog.. Suprask ir mane, kaip tu jaustumeisi, jei aš būčiau pasimylėjęs su kokia nors kekše? Taip, jaustumeisi blogai. ,- Šyptelėjo ir pakštelėjo į mano kaktą. Tą akimirką jaučiau lyg akmuo nuriedėtų nuo mano širdies.. Nieko nelaukusi apkabinau blondiną.. Man buvo įdomu kodėl Niall nuomonė taip greitai pasikeitė..

- Medison, kelkis! Važiuosime pirkti suknelės! ,- Išgirdusi Gabrielos balsą, nenoromis išlipau iš lovos. Niall vis neatitraukė savo žydrų akių nuo manęs. Vis dar buvau apšalusi nuo tokio staigaus Niall nuomonės pasikeitimo.. Jaučiau aštrų Niall žvilgsnį,kol rengiausi žydrą, iki kelių suknelę.
- Ar man atrodo, ar tu man atleidai, dėl to, jog nori pasidulkinti? ,- Juokais paklausiau.
- Yra ir to dalis. ,- Nusijuokė Niall. Pavarčiau akis ir apsirengusi laisvą raudoną suknelę iki kelių, patraukiau  virtuvės link.. Jau norėjau atidaryti šaldytuvą ir išsitraukti Dereko darytų sumuštinių, kuriuos jis daro kiekvieną rytą, bet mane greitai atlipino nuo šaldytuvo Gabriela.
- Nėra laiko valgyti! Jau rytoj vestuvės, o tu sušiktai neturi pamergės suknelės! ,- Riktelėjo ir greitai pradėjo tempti mane mašinos link.. Ach.. Laukia ilga ir kankinanti diena...

NIALL HORAN

Elgiuosi lyg kvailys.. Bet tai ką ji vakar vakare pasakė.. Tie žodžiai varė mane iš proto. Niekada dar nebuvau taip pametęs galvos dėl merginos kurią privalau saugoti.. Na taip.. Ji permiegojo su striptizo šokėju, kurį vakar sumušiau prie baro.. Bet juk ji buvo girta.. Kaip ir sakė Gabriela -  tai kas įvyko tame klube, ten viskas ir pasilieka. Ir kaip aš sugebėjau pamilti tos kvailos merginos plaukus? Akis? Jos tobulą kūną? Lūpas? Vien pagalvojus apie ją, jaučiu kaip per mano kūną nueina elektros srovė.. Aš įsimylėjau..
- Hey Niall. Važiuojam pirkti pabrolio kostiumo, juk jau rytoj mano svajonių diena! ,- Suriko Deris. Lengvai atsidusau ir šyptelėjau.. Man ramybės nedavė vienas klausimas... Ar Medison sutiks po visko pagaliau būti mano mergina ir tik mano??

Taigi sveiki ir wau, kiek daug peržiūrų, labai ačiū,kad skaitote mano nesąmones. - Em.

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now