3.36

1K 54 5
                                    

Trys metai. Tiek praėjo nuo to laiko kai dingau iš Orleano.. Dabar gyvenu Dubajuje.  Kaip ir tikėjausi, Niall nebesutikau savo kelyje. Mažajai Lilei jau trys metukai ir ji gryna Niall kopija. Žydros akys, veido bruožai, lūpos, rudi plaukai... Ar po visko mano gyvenimas susiklostė gerai? Žinoma! Hansas man visą laiką padėjo su verslu.. O dar po dviejų mėnesių mūsų vestuvės.. Su Gabriela bei Dereku taip pat nesimačiau ilgai..  Dabar kai mažoji Lile pasilieka su aukle, aš išvažiuoju į ofisą, o Hansas į statybvietes.
- Mieloji, kadangi Džeimsas išėjo atostogų dviems mėnesiams, pasamdžiau dar kelis sargybinius. ,- Tarė Hansas pakštelėjęs man į skruostą. Šyptelėjau.
- Gerai. ,- Tariau ir atsistojusi nuo virtuvės stalo, patraukiau dukros kambario link. Atrodo tikra pasaka, taip? Deja. Kad ir kaip myliu Hansą, neseniai sužinojau, jog jis Kevino brolis, kas mane labai sukrėtė.. Žinoma Hansas nežino, jog aš prisidėjau prie jo brolio mirties, bet kiek ilgai reiks man tai slėpti?
Tik įėjus į kambarį, Lile nusišypsojo savo miela šypsena ir ištiese man popieriaus lapą kuriame buvo nupiešti žmogeliukai, kas aišku buvo, jog ji nupiešė šeimą. Nieko nelaukusi pakėliau nuo žemės dukrytę ir stipriai apkabinau.
- Šaunuolė. Mano šaunuolė. ,- Tariau ir pakštelėjau Lilei į skruostą. Mergaitė sukikeno ir nubėgo vėl žaisti. Atsidusau ir persirengusi, patraukiau mašinos link. Įsėdusi į mašiną lėtai pradėjau važiuoti ofiso link. Pasimečiau pamačiusi veidrodėlyje, kaip nuo pat kiemo mane seka kažkoks juodas bmw. Paspaudžiau greičio pedalą, bet mašina neatsiliko nuo manęs. Nieko nelaukusi surinkau Riko numerį, kuris yra vyriausias apsauginis ir geras mano draugas.
- Klausau panele. ,- Pasigirdo vyro balsas.
- Rikai, kažkas mane seka nuo pat namų, jei gali atvažiuok link mano ofiso, nes man neramu.. ,- Tariau ir vėl pažvelgiau į veidrodėlį per kurį matėsi juoda mašina.
- Gerai Med, jau lekiu. ,- Tarė Rikas ir padėjo ragelį. Ta mašina kėlė man didelį nerimą, todėl dar labiau pagreitinau. Netrūkus jau buvau ofise, išlipus iš mašinos patraukiau savo kabineto link. Mano pirštai sustingo kai pajutau, jog kažkas eina paskui mane. Nežiūrėjau kas, tiesiog pagreitinau žingsnius.. Tik atsidūrusi kabinete, atsidusau ir pažvelgiau atgal, laimėje ten nieko nebuvo.. Atsidusau.
- Panele Medison, kabinete jūsų laukia staigmenėlė. ,- Nusišypsojo mano padeėja Meredit. Linktelėjau ir pradėjau eiti durų link. Esu įsitikinusi jog tai eilinės gėlės nuo kažkokio slapto gerbėjo.. Lėtai pradariau duris ir pamačiau vaikino blondinišką pakaušį, kadangi jis buvo nusisukęs. Jo plaukai man kažką priminė, bet negalėjau prisiminti ką...
- Labas rytas? ,- klausiamai pasisveikinau. Tik vaikinui atsisukus, mano rankos nutirpo..
- N..N...Niall?

Gero skaitymo:)

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now