1.9.

1.5K 69 1
                                    

- Med, mums reikia rimtai pasikalbėti. ,- Jo šaltas balsas privertė mane sunerimti...
- Tai susiję su mano tėvo mirtimi? ,- Šis klausimas tiesiog išsprūdo iš mano burnos..
- Kaip ir.. ,- Pasikase pakaušį. Tai mane neramino.. Vaikinas atsisėdo ant lovos ir gyliai pažvelgė į mane. Kas privertė šį vaikiną tai greitai pasikeisti.
- Gali būti, kad prie tavo tėvo mirties prisidėjo Kolinsai.. Šiame name, tau yra nesaugu, todėl.. Todėl turėsi kraustytis pas mane.. Kolinsai turi manyti, jog tu vis dar gyveni čia.. Todėl viskas vyks slaptai, net kiti tavo sargybiniai negali žinoti to. Supranti? ,- Visi jo žodžiai pribloškė mane. Kolinsai... Tie padugnes... Aš turėsiu gyventi pas Niall? Hhh... O kaip... Kaip visas tėvo verslas?
- Gerai. Bet.. Kaip visas tėvo verslas, viešbučiai? ,- Paklausiau.
- Dėl visko dabar mano geras draugas ir advokatas Louis sprendžia. Dar neradome testamento. Bet žinome,kad tavo tėvas tikrai jį rašė. ,- Liūdnai tarė.
- Palauk... Jis.. Jis žinojo, kad jį nužudys.. ,- Tariau. Niall pažvelgė į mane keistu žvilgsniu.
- Tą vakarą, kai tu buvai užsiėmęs su Anos drauge, o aš norėjau eiti į klubą, tą vakarą jis pasakė, jog mane myli.. Esu įsitikinusi, jog jis žinojo, kas jo laukia.. ,- Tariau.
- Med, aš nebuvau su ta Anos drauge tą vakarą.. Aš buvau su tavo tėvu ir jis elgėsi tikrai keistai, jis liepė man tave saugoti.. ,- Pasitvarkė savo plaukus.
- Na gerai. Ruoškis. ,- Staiga jis atsistojo ir išėjo iš kambario. Gal būt gyventi pas Niall vis dėl to nėra bloga mintis? Esu isitikinusi, jog taip būtų saugiau.. Atsistojau ir nieko nelaukusi paėmiau lagaminą ir susidėjau rūbus.

Po geros valandos aš jau sedėjau Niall mašinoje. Mašinoje vyravo nejauki tyla.. kiek pasimuisčiusi, įjungiau radiją. Pasigirdus " how deep is your love " dainai, atsipalaidavau.. po dviejų dienų bus mano tėvo laidotuvės.. Ir kaip man reiks visa tai išgyventi? Mano rankos drebėjo nuo minties, kad turėsiu matyti kaip užkasamas mano tėvas. Staiga per radija pasigirdo vedėjo balsas. " Nepatykėsite, bet Eduardo Argent vakar rastas negyvas! Pagal policijos komisarą Keilą, Aduardo buvo nuž.... " Niall greitai išjunge radiją suprasdamas, jog nenoriu girdėti apie tai nieko.. Dėkingai šyptelėjau blondinui.
Netrūkus jau buvau jaukiame Horan bute.. Kaip ir sakiau, aš čia dar grįšiu..
- Eik pailsėti. ,- Sumurmėjo Horan ir išėjo iš buto, kas mane privertė pasimesti.. Nuovargis paėmė į viršų, todėl kritau į lovą ir pasinėriau į saldų sapną.

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now