2.26

1.1K 56 2
                                    


- Nori pasakyti, jog kai mylėjaisi su tuo vaikinu, tu visą laiką įsivaizdavai Niall? ,- Juokėsi Gabriela. Nestipriai trenkiau merginai.

- Kvaiša.. ,- Sumurmėjau ir vėl kibau į maistą. Nesupratau savęs, kodėl aš tiek daug valgiau.. Gal dėl streso.. Vien suvalgydama didelę picą, vistiek noriu valgyti. O dieve aš nesveika! Gabriela vis nenutraukė nuo manęs akių, kas mane baugino.
- Ar tu laukiesi? ,- Netikėtai paklausė. Nejučia paspringau nuo tokio jos klausimo. Laukiuosi? Rimtai?

- Nejuokauk ,- Nusijuokiau.. Ne, ne... Bet mes su Niall nesisaugome, nes Niall teigia, kad jam tokių dalykų nereikia, nes puikiai moka su tuo susitvarkyti... O dieve.. O jeigu tai to vaikino iš baro pasekmė? Ar man reiktu nueiti pas daktarą? Nekvailiok Medison.. Tai tiesiog vis dar kaltas tas patirtas šokas per avarija.. Papurčiau galvą ir padėjau ledų indelį.
- Na gerai. ,- Atsiduso draugė. Pažvelgiau į Gabrielą.
- Bet vis dar negaliu patikėti, jog vaikinai net į klubą nebuvo išėję.. ,- Nusijuokė Gabriela.
- Merginos ! ,- Išgirdusi Dereko balsą, pašokau iš vietos.. Vos pamačiusi Niall akis, sustingau. Jis atrodė kiek piktas.. Po to karto kai pasakiau Niall, jog myliu jį jis visą laiką tylėjo.. O jau maniau, jog jis man atleido.. O dabar jau pasirodo, jog jis nekenčia manęs...
Nieko nelaukusi pasiėmiau telefoną ir išėjau iš virtuvės. Nenorėjau vėl klausyti tų priekaištų " ar tas vaikinas gerai mylėjosi " ir pan.
- Kur susiruošei? ,- Pasigirdo Niall balsas.
- Miegoti.. ,- Sumurmėjau ir nieko nelaukusi pajudėjau miegamojo link. Staiga galva ėmė suktis į visas puses, o kvėpuoti darėsi vis sunkiau.. Rodėsi, jog apsivemsiu... Nejučia susvyravau.
- Medison? ,- Išgirdau Niall balsą. Nieko nelaukusi visu greičiu pasileidau į tualetą. Tik pasilenkusi šleikštulys paėmė viršų.. Vis jaučiau tą Niall žvilgsnį sau į nugarą, kol vėmiau.
- Ar tau viskas gerai? ,- Išgirdau Niall balsą.
- Viskas gerai. ,- Sumurmėjau ir atsistojau nuo klozeto.. Išskalavusi burną, išsivalgiau dantis, nes tas šleikštulys vis nedingo.. Atsisukau į stovintį Niall. Nuo šios akimirkos supratau, jog man tikrai reikia apsilankyti pas daktarą.. Praėjusi pro Niall, greitai nubėgau į kambarį... Nusimetusi visus drabužius, pradėjau rengtis savo naktinius. Krūptelėjau išgirdusi uždarant duris..
- Medison.. ,- Mano oda pašiurpo, kai išgirdau jo balsą sau už nugaros. Greitai užsivilkau naktinius ir atsisukau į blondiną kuris stebėjo mane savo susirūpinusiomis akimis..

- Ar..
- Nereikia Niall. Tai sušiktai buvo klaida ir dėl to tu negali manęs teisti, aš buvau girta, po vestuvių išvyksiu kuo toliau nuo čia, nuo tavęs ir kitų. ,- Sumurmėjau ir atsiguliau į lovą... Nejau viskas taip ir baigsis?

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now