2.33

1K 54 0
                                    

Sedėjau lauke ir gėriau arbatą.. Kaip ir liepė Niall, netrugdžiau jam.. Nors lauke buvo žvarboka, svarbiausia, kad čia buvo ramu.. vis dar buvau šoke dėl visko. Niall elgesio, tėvo laiško ir palikimo.. Kartais pagalvoju, kad mums su Niall nepakeliui, bet juk aš jį be galo myliu.
- Nešalta? ,- Krūptelėjau išgirdusi Horan balsą. Atsisukau  į blondiną kuris rankose laikė didelį pledą.
- Tavo svarbusis darbo pokalbis pasibaigė? ,- tariau sarkastiškai, o žodį svarbusis labiau pabrėžiau. Suvirpėjau kai Niall atsisėdęs šalia, apklojo mane, ir save pledu ir apkabino mane.
- Atleisk man... Man tas pokalbis buvo be galo svarbus..,- Liūdnai tarė ir padėjo savo galvą man prie krūtinės..
- Medison.. Ar tu nori ką nors man pasakyti? ,- Staiga paklausė Niall. Mane greitai išpylė prakaitas nuo tokio Niall klausimo.. Nejau jis žino? Ne.. Tai neįmanoma.. Iš kur..
- Ne. ,- Greitai tariau.
- Ar tu tuom tikra? ,- Tarė Niall. Greitai linktelėjau ir nusukau nuo blondino akis. Esu tikra, jog jis žino..
-Einam. ,- Greitai tarė ir paėmęs mano ranką pradėjo tempti mane miegamojo link. Tik pradariusi duris, buvau greitai prispausta prie sienos, o mano akys buvo greitai uždengtos.
- Niall. ,- Sukikenau..
- Aš tave myliu. ,- Išgirdau blondino balsą prie savo ausies.
- Ir noriu, kad būtum mano žmona. ,- Jo sakinys privertė mano galūnes nutirpti.. Jis tikrai tai pasakė? Staiga mano akys buvo atidengtos. Visas kambarys buvo padengtas rožių žiedlapiais ir degančiomis žvakėmis. O prieš mane klupėjo pats Niall su maža dežute rankose, kuriame buvo auksinis žiedas.. Mano širdis akimirksniu suspurdėjo.
- Taip!! ,- Surėkiau ir šokau Niall į glėbį.
- Taip!! taip!!! Taip!! ,- Pradėjau rėkauti ir greitai įsisiurbiau į Niall lūpas.. pajutau kaip Niall greitai užmovė žiedą man ant piršto.. Jaučiausi lyg tuoj sustos širdis iš laimės.. Ar tai pabaiga? Laiminga pabaiga.

Atleiskite del labai mazos dalies;( ir kad ilgai nekėliau..

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now