1.22.

1.1K 51 0
                                    

Vis niekaip negalėjau suprasti ką jis pasakė. Jis pasakė jog mane myli... ar tai sapnas? Vis neatitraukiau akių nuo valgančio Niall.
- Tu tikrai moki gaminti,- Šyptelėjo.
- Kodėl tu nė nepalietei savo maisto? ,- Greitai atsistojo. Krūptelėjau ir kibau į maistą, o Niall išsišiepęs vėl pradėjo valgyti.. Vis buvau priblokšta nuo Niall žodžių..
Kai pavalgėme, persirengiau į savo mėgstamiausią aprangą - Niall marškiniai. Grįžusi į " svetainę " pažvelgiau į sėdintį Niall kuris susikaupęs žiūrėjo futbolo rungtynes..
- Kas žaidžia? ,-Paklausiau nors man ir nerūpi.
- Portugalija prieš Anglija. ,- Sumurmėjo. Dieve, kodėl Niall būtinai turi būti toks karštas. Nejučia pajutau keistą jausmą apačioje.. Ar aš susijaudinau? Atsiguliau šalia,padėdama galvą ant Horan kelių. Blondinas net nekreipė dėmesio į mane. Lėtai iškėliau nuogą koją jam prieš akis.
- Matau, kad nori, jog išdulkinčiau tave, bet ne šiandien. ,- Sukikeno Niall. Tai privertė mane pasipiktinti juo elgesiu. Prunkštelėjau ir atsistojusi patraukiau į virtuvėlę,pasiėmusi kibirėlį ledų, pradėjau juos valgyti. Valgiau gerą pusvalandį, kol nepajutau šiltas rankas ant savo užpakalio..
- Einam. ,- Išgirdusi dūslų Niall balsą prie savo ausies, krūptelėjau.
- Pagaliau Horan užsimanė sekso, bet dėja. Aš nebenoriu to. ,- Šyptelėjau atsisukusi į žydraakį. Niall nusišypsojo kaip mažas vaikas.
- Ne tai, nagi. ,- Nusišypsojo Niall ir pradėjo tempti mane išėjimo link. Staiga vaikinas užrišo ant mano akių šilkinį kaklaraštį..
- paslaptys. ,- Nusijuokiau ir sekiau ten kur tempė mane už rankos Niall. Kai tik atsidarė laukinės durys, mane pasiekė stingdantis šaltis.. Niall tai pajutęs, užklojo mane šiltu pledu. Jaučiau tik šaltą smėlį po savo kojom..
- Viskas. ,- Išgirdau tylų vaikino balsą. Kai nuo mano akių buvo nurištas kaklaraištis, mano akys suspindėjo. Pilnas papludimys buvo pridėtas žvakių ir rožių žiedlapių.
- Aš myliu tave. ,- Šyptelėjęs tarė blondinas ir apkabino mane... Ar tai sapnas?

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now