3.48

905 52 1
                                    

Žiūrėjau į kraujo balą kuri buvo aplink Hanso kūną. Ar aš jaučiausi baisiai?  Ištiesų jaučiausi labai gerai ir tai mane gąsdino.. Jausmas buvo lyg man nuo širdies nuriedėtų didelis akmuo...
- Ar tai pabaiga? ,- Netikėtas klausimas išsprūdo iš mano burnos. Niall atrodė susinervavęs.
- Tau pabaiga,bet man ne. Po galais ar negalėjai pabūti namuose ir palaukti kol būčiau Hansą užmušęs pats ir niekas nebūtų to sužinoję? ,- Murmėjo susiraukęs Horan. Pavarčiau akis.
- O iš vis,ką tu čia darai? Neturėtum gulėti lovoje? ,- Suraukiau antakius. Blondinas valydamas ginklą prunkštelėjo.
- Brangioji ar tau neatrodo, kad jei ne aš, tavęs dabar nė nebūtų? ,- Šyptelėjo Horan ir nuvalęs ginklą padėjo ant žemės.
-Būčiau ir be tavęs susitvarkiusi. ,- Sumurmėjau ir paskui Niall patraukiau jo mašinos link. Keista buvo tai, jog visi buvę Hanso apsauginiai nekreipė dėmesio, nors esu įsitikinusi, kad šūvį girdėjo visi..
- Kur gi ne. ,- Išgirdau kaip Niall sumurmėjo sau po nosimi.
- Niall prašau,ar galime apie tai tiesiog nekalbėti.. ,- Sumurmėjau.. Horan nieko nesakė, tiesiog užvedė mašiną.
- Pyksti? ,- Nesusilaikiusi paklausiau. Horan prunkštelėjo.
- Tu tikrai klausi ar pykstu? Ar pykstu, kad be mano žinios pabėgai tiesiai Hansui į nasrus, bei rizikavai savo givybę? Ne Medison. Žinoma ne. ,- Jo sarkazmas varė mane iš proto.
Negaliu leisti mums vėl susipykti... Man reikia senosios Medison kuri sugebėdavo užburti vaikinus..
- Niall. ,- Sumurkiau blondinui į ausį. Iš pradžių jau buvau be pasiduodanti, bet vėliau išvydusi kvailą Niall šypsenėlę, pajutau, jog tai paveikė. Na nesitikėjau, kad sugebėsiu tai. Tik išlipus iš mašinos mane pasitiko šiltos Niall rankos kurios apglėbė mano liemenį. Jo galva atsidūrė ant mano peties. Tyliai sukikenau.
Nespėjau sureaguoti kaip atsidūriau namuose.
- Mes vieni.,- Sušnabždėjo Niall ir nusiėmė marškinėlius. Kilstelėjau antakius, bet akimirksniu ir susiraukiau, kadangi Niall žaizda kraujavo.
- Susitvarkyk žaizdą. ,- Tariau ir pakštelėjau į šiltas Niall lūpas.
- Kol tu šalia manęs, man nieko nenutiks. ,- Tarė ir akimirksniu įsisiurbė į mano lūpas. Greitai rankomis apsivyniojau Niall kaklą ir stipriai prispaudžiau jį prie savęs. Esu įsitikinusi, jog pašaliniai pavadintu mus " Nesveikeliais " kadangi mes pasišalinę iš nusikaltimo vietos, užsiemame seksu, nors turėčiau verkti ir gailėtis dėl Hanso mirties...
- Miegamasis? ,- Sušnabždėjo Niall trumpam nutraukdamas bučinį.
- Nesvarbu. ,- Sumurmėjau ir vėl įsisiurbiau į Horan lūpas. Tik vaikino lūpos nusileido mano kaklu, atsidusau iš malonumo.  Nieko nelaukusi papešiau blondiniškai dažytus plaukus taip ištraukdama urzgimą iš Niall lūpų. Nespėjau net susiprasti kaip atsidūriau svetainėje. Niall atsargiai paguldė mane ant sofos ir lėtai užgulė mane. Kojomis apsivyniojau vaikino liemenį ir prispaudžiau jį prie savęs pajusdama kietą vaikino daiktą. Ilgai netrūko kol atsikratėme ir drabužiais. Trūko labai mažai kol blondinas sujungtu mūsų kūnus, bet staiga jis sustojo.
- Ar viskas gerai? ,- Sumurmėjau paliesdama Niall smakrą.
- Aš myliu tave. ,- Sumurmėjo ir staiga įsisiurbė man į lūpas.. Jo kūnas buvo viskas ko aš visada troškau.. Malonumas jaustį Niall savyje buvo neapsakomas...
Aš myliu Niall.. Myliu iki beprotystės...

Liko nebedaug ir iki pabaigos:) -Emi.

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now