2.30

1K 53 0
                                    

Po vestuvių man pasidarė siaubingai bloga, todėl Niall draugas nuvežė mane tiesiai pas daktarą..
- Sakote jau ir vakar jautėtes blogai? ,- Paklausė manęs daktaras, kuris ilindęs popieriuose. Greitai linktelėjau ir laukiau jo verdikto..
- Na, sveikinu panele Argent. Pagal tyrimus darytus šiandien, jūs laukiates. ,- Kiekvienas daktaro žodis, gyliai įsmigo man į galvą..
- Visi šie simptomai ir pasireiškia po vienos arba dviejų savaičių nuo lytinio akto.. ,- Šyptelėjo daktaras ir padavė man dokumentus. Buvau visiškai apšalusi... Aš būsiu mama... O dieve... Akyse kaupėsi ašaros.. Bet jos kupinos ne skausmo, o beribės laimės ir džiaugsmo.. Tik viena bėda.. Kas, jei Niall to vaiko nenorės ir paliks mane tą pačią akimirką, kai sužinos? Ne.. Niall to nedarytu.. nusibraukusi ašaras, patraukiau išėjimo link, kur manęs laukė Niall draugas, bet dėja, toje vietoje laukė ir pats Niall..
- Na kas? ,- Greitai paklausė.
- Nejau Niall Horan pyktis išgaravo? ,- Paklausiau. Blondinas akimirksniu susiraukė ir nieko nebesakė. Sedėdama mašinoje, vos laikiausi, neišrėkusi jam jog jis kvailys ir jis taps tėčiu..
- Niall? ,- Paklausiau. Bandydama klausti to, bijojau, jog Niall supras viską. Blondinas trumpam pakėlė akis į mane, rodydamas, kad klauso.
- Amm.. Ką darytum, jei.. Na.. Aš būčiau nėščia nuo tavęs? ,- Vis bandžiau kaip nors suregzti sakinį ir neišsiduoti.
- Na nežinau.. Tai kvailas klausimas Med. Ir be to juk tu nesilauki.,- Susiraukė Niall ir atsisuko į mane klausiamai. Vyptelėjusi linktelėjau ir nusisukau į langą. Vis dėl to, jis nenorės to vaiko.. Esu tuo įsitikinusi.. Truputi pasimečiau pamačiusi, jog mes atvažiavome į didelę sodybą, kuri tolokai nuo miesto..
- Kas čia? ,- Suraukiau kaktą ir lėtai išlipau iš mašinos, kartu paėmusi dokumentus.
- Neklausinėk. ,- Sumurmėjo Niall ir įėjo į baltą, medinį ir grazų namą.. Vis nenustojau dairytis ir sekti Niall. Šis namas visai toks pat, kokio aš norėdavau svajodama apie ateitį, todėl jis mane labai žavėjo... Niall nuėjo į virtuvę kuri dar labiau žavėjo mane savo erdve.. išėjus į lauką, mano akis užkliudė didelis baseinas kairėje, o dešinėje pusėje mane apkerėjo nuostabaus grožio sodas..
- Patinka? ,- Išgirdusi Niall balsą, atsisukau į vaikiną, kuris gurkšnojo kavą. Linktelėjau.
- Kieno ši sodyba? ,- Kilstelėjau antakį.
- Mano. Tavo. ,- Tarė ir pakelnojo pečius. Nežinau iš kur tas staigus noras apkabinti blondiną, bet nieko nelaukusi greitai pribėgau ir stipriai apkabinau blondiną.
- Prašau.. Daugiau nebesipykime. ,- Sumurmėjau į Niall kaklą ir tvirčiau suspaudžiau Niall..
- Daugiau jokių paslapčių. ,- Šyptelėjo Niall ir stipriai įsisiurbė į mano lūpas..

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now