2.32

1K 52 1
                                    

《MEDISON ARGENT》

***
Mieloji. Kai skaitysi šį laišką, jau bus praėję daug laiko po mano mirties. Atleisk man brangioji, kad palikau tave vieną be tėvo.. Be galo tave mylėjau ir mylėsiu.. Viską ką turiu palieku tau. Tą akimirką kai pasamdžiau Niall supratau, kad nors ir baigsis jo darbo laikas, jis vistiek tave saugos.. O ar žinai iš kur tai žinau aš?  Tą dieną kai jį pasamdžiau ir parodžiau jam tavo nuotrauką, jo akys tą pačią akimirką sužibėjo ryškia liepsna.. Visai tokia pat kaip ir mano akys kadaise žybėdavo žiūrint į tavo mamą. Žinau, kad tau skaudės skaitant tai.. Mano noras būti su tavimi ir saugoti tave, buvo didesnis nei noras gyventi.. Bet man nebuvo jokio pasirinkimo.. Ir žinai brangioji.. Esu įsitikines,jog su tavimi dabar visada yra Niall.. Jis geras vyrukas.. Ir tai ką ilgai slėpiau tai, kad tu ...

***

- Tai viskas? Laiškas baigėsi?! ,- Sušukau ir apvarčiau popieriaus lapą, kuriame parašytas tėvo laiškas man...
- Atleisk, bet tuo metu kai jis norėjo baigti laišką, tą akimirką atėjo Kevinas ir žinai ką padarė.. ,- Tarė Louis.. Atsidusau. Be to laiško sužinojau, jog tėtis užsiimė ne tik viešbučių verslu, bet platino Los Andžele kokainą..  Tai mane iš ties pribloškė.. Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad mano tėtis.. MANO.. Tuo galėtu užsiimti.. O dar visas viešbučių verslas dabar man ant pečių.. Žinoma po mano tėvo mirties, kokainą platins kažkoks Ian, kuriam mano tėvas perrašė kokaino verslą.. Išėjau iš Louis namo ir patraukiau automobilio link.. Buvau šoke.. ir ką man dabar daryti? Ką man sušiktai daryti?!
- Medison. Kur tu? ,- Pajutau šiltą Niall ranką ant savo peties.
- Man reikia namo. ,- Paprastai tariau ir atsisėdau į keleivio vietą. Niall nieko neklausęs atsisėdo į vairuotojo vietą ir pradėjo važiuoti. Per visą kelionę mus persekiojo nejauki tyla. Tik mašinai sustojus, greitai išlipau iš jos ir greitai įėjau į namą. Po visko man vis dar sunku atsitokėti.. o baisiausia, jog šis stresas gali kenkti dar negimusiam kūdikiui..
- Nusiramink mieloji. ,- Sušnabždėjo man į ausį Niall. Dirbtinai šyptelėjau ir apkabinau blondiną. Vis tiek negalėjau nusiraminti, kad ir kiek Niall mane ramino..
- Rytoj man svarbus pokalbis dėl darbo, todėl  netrugdyk mums, noriu, kad viskas vyktu sklandžiai saulele. ,- Tarė ir pakštelėjęs man į kaktą, išėjo. Ar jis tikrai tai pasake?? Jis liepė man, jam netrugdyti?!

Tadamm. 3 Dalys iki 3 sezonooo!!!! ^^

Bodyguard 《LT》Where stories live. Discover now