2.28

1K 52 0
                                    

Matavausi žydrą, ilgą suknelę kuri laisvai krito žemyn. Visos pamergės  nešios šią suknelę.
- Atrodai tobulai. ,- Krūptelėjau  išgirdusi Niall balsą. Buvau persirengimo kabinoje. Pakėliau akis į veidrodį ir sutikau žydras Niall akis. Jis buvo su  juodu kostiumu, kuris puikiai gludo prie blondino kūno..
- Tu irgi atrodai stulbinančiai, visai kaip jaunikis.,- Šyptelėjau.
- Med ar jau? Atsibodo laukti. ,- Išgirdusi Gabrielos balsą, supanikavau. Juk jei ji pamatys čia Niall, ji užmuš mus abu..
- Turi dingti iš čia. ,- Sušnabždėjau vaikinui.
- kai padarysiu tai. ,- šyptelėjo ir švelniai priglaude savo lūpas prie manūjų.
- Medison. ,- Suzyzė draugė. Greitai atsakiau į Niall bučinį ir pastūmusi už raudonos užuolaidos, kuri skyrė kabinas, išėjau.
- Na va. Šita puiki. O dabar eisime pavalgyti.  ,- Suplojo rankomis.
- Supakuokite. ,- Šyptelėjo pardavėjai...

Su Gabriela išėjusios iš parduotuvės patraukėme jaukios kavinukės link, kuri buvo kitapus gatvės.. Gabriela nesustojamai pasakojo apie savo pirmają meilę kuri buvo šeštoje klasėje, o iš mano galvos niekaip neišėjo Niall.. Aš įsimylėjau savo asmens sargybinį.. Ir kas būtų pamanęs.. Staiga atšokau su inkštimu išėjusiu iš mano burnos. Kažkoks neūžauga išpylė savo kavą ant mano mėgstamos suknelės!
- Žiūrėk kur eini!? ,- Užsiplieskiau.. Būčiau ir toliau rėkusi, bet pamačiau vaikino veidą. Mėlynos akys apžiūrėjo mane. Na gražus neūžauga..
- Aš... Atsiprašau, atleisk man.. ,- Pradėjo..
- Am.. Ne, viskas gerai, tai tu man atleisk. ,- Šyptelėjau ir su servetėle pradėjau valytis suknelę. Gabriela numetusi piktą žvilgsnį į vaikiną, padėjo valyti suknelę.
- Ar aš galėčiau jus kada pakviesti kavos? Taip atsilyginsiu už suknelę.  ,- Šyptelėjo savo žavinga šypsena.
- amm. Žinoma. ,- Šyptelėjau. Jaučiau nepatenkintą gabrielos žvilgsnį į mane.
- beje, aš Hansas. ,- Tarė ir ištiesė savo ranką. Nieko nelaukusi nedrąsiai paspaudžiau ranką.
- Medison. ,- šyptelėjau.
- Ghm.. Medison mūsų jau laukia draugai. ,- Tarė ir nieko nelaukusi pradėjo tempti mane iš ten..
- Ką tu sau galvoji? Kaip galėjai sutikti? Juk Niall užmuš tą Hansą,sužinojęs, jog eisi išgerti kavos su juo! ,- Tyliai sušaukė Gabriela..
- Tai tik kavos puodelis. Nieko nenutiks,juk jis aplaistė mano mėgstamiausią suknelę, juk turėjo kaip nors atsilyginti.. ,- Nusijuokiau.. Kodėl man atrodė,jog aš tą vaikiną jau buvau kažkada sutikusi? Greitai nusipurčiau nuo tokių minčių.. Nuėjusios į kavinukę, užsisakėme picos ir ledų.. Pagaliau jau rytoj viskas baigsis ir galėsiu grįžti prie jūros... Ten kur ramu..

Bodyguard 《LT》Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang