0.

7.9K 459 86
                                    

•••

Çok denedim.

Neyi denediğimden de emin değildim aslında ama konu Kyungsoo'ydu.

Onu aşkla öptüm.

Bedenini, ellerimle sevdim.

Geceleri vücudunu taşıyamayacak hale geldiğinde, uyuyana kadar saçlarını okşadım. Yanında ben varım, der gibi. Hissettirdim ama en çok ben hissettim.

O üzülmesin diye ben üzüldüm. Sessiz hıçkırıklarımı duyup kendini suçlamasın diye, başımı yastığa gömüp her gece ağladım durmaksızın. Kendimi susturmaya çalıştım farkına varmasın diye ama duydu.

Üzüntümün kaynağının o olduğunu anlamasın diye her sabah güldüm, geceleri ise dudaklarımı kemirerek kendimi dizginlemeye çalıştım. Sessiz olmaya çalıştım, işe yaramadı. Dudaklarımı kenetledikçe, kalbimdeki sızı çoğalıyordu çünkü.

Yatağın sağ tarafında iki büklüm yatan eşime baktım. Yüzündeki ifadeyi uykusunda dahi öylesine iyi gizliyordu ki, kendime kızıyordum. Salak Jongin, duygularına dahi hakim olamayan beceriksiz adamın tekisin! dedim.

Başımın altına sol elimi koydum ve öylece onu izledim. Belki yaptığım en çılgınca şey değildi ama kalbimi hala delicesine attırıyordu. Hafifçe aralanmış dudakları, nefes alıp veriyordu. Uyurken öylesine normal gözüküyordu ki yanağımdan süzülen sıcak bir damla yaşın akmasına engel olamadım. Silmedim, uyurken ağlayabilirdim en azından değil mi?

Boştaki elimle yeni boyattığı kızıl saçlarını geriye ittirdim. Göğsüm titrek bir nefesle sarsıldı. İmkansız gibiydi lakin hissetmiş gibi aynı anda Kyungsoo da bir kabusun ortasında aniden yataktan fırladı.

Büyük gözleri korkudan dört dönerken, ağzı endişeyle aralanmıştı.

"Jongin,"

Artık o kadar sıradan geliyordu ki, yavaşça yerimden doğruldum. Saçlarını geriye ittirdikten sonra terleyen alnını büyükçe öptüm. Yanında olduğumu hissetmesini istedim. Gözlerini ağırca kapandığında, iki elimle yavaşça yeniden yastığa yatırdım onu. Başının altına destek olarak koyduğum elimi çekip, yanağını hafifçe okşadım.

"Buradayım Kyungsoo," dedim yüzümdeki buruk gülümsemeyle. "Buradayım, kocan burada."

Şikayetçi olduğumdan değil ama... yeniden eski sen olsan Kyungsoo?

•••

The Nature Of Daylight // kaisooHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin