Danger - Bölüm 1

49.9K 1.3K 85
                                    


Bu bölüm düzenlenmiştir.

Yüksek tempo bir kere daha bedenimde titreşimlere yol açtığında bu partiye geldiğim için o kadar da pişman olmamaya başlamıştım. Arkadaşım Claire'a hazırlanma sürecinde ve buraya gelene dek surat etmiş, sürekli iğnelemelerde bulunmuştum ama şu an beni sürükleyerek getirdiği için memnundum. Şarkı hoşuma gitmişti. Genelde aşırı parti havasına kaçan müziklerden hoşlanmazdım ama bu şarkı iyi hissettiriyordu. Ya da moralim biraz bozuk olduğu için, içimde kendini yiyip bitiren düşüncelerimi susturduğu için müziğe kendimi kaptırmıştım. 

"Görüyorum ki suratsız Wendy gitmiş." Claire'ın sesi ile kapattığımı yeni fark ettiğim gözlerimi araladım. Ona yapmacık bir şekilde sırıtıp tekrar bara yaslandım. Hafif bir şekilde dans ettiğimi fark etmemiştim. "Şarkı hoşuma gitti yoksa burada olmak istediğimden değil." diyerek ufak bir yalan söyledim.

Claire ile uğraşmak ve onu gıcık etmek hoşuma gidiyordu. Aynı şeyi bana yaptığı zaman ise kartlar değişiyordu tabii. "Biliyorsun yalan söylediğin zaman anlayabiliyorum." diyerek hafifçe kıkırdadı ve içkisinden yudumladı. "Sen içmiyor musun?" Başımı iki yana salladım. Aslında içimde sönmeyen bir ateş vardı. Belki buzlu bir kaç içki hem içimde beni kavuran sıcaklığı hafifletir ve alkolde gidip gelen düşüncelerimi sustururdu. Ama iştahım yoktu. Şu an hissettiğim tek şey şarkının temposunun oluşturduğu kıpırtılardı. "Canım istemiyor." Yüksek ses içinde onun iç çektiğini ağır bir şekilde inip kalkan göğüsünden anladım.

"Wendy biliyorsun seni her şeyden çok severim." Ah eğer Claire konuşmaya bu şekilde başlarsa arkasından mutlaka benim duymaktan hoşlanmadığım bir şeyler söyleyecekti. Başımı hafifçe yana eğerek konuşmasının devamını dinledim. "Söylediklerimin hoşuna gitmeyeceğini biliyorum ama..." İşte geliyordu. "Bence Will'den ayrılmalısın." Tepki vermedim. Son bir kaç aydır Claire ile çoğu konuşmamızın konusu bir küs bir barışık devam ettirdiğim ilişkimin diğer baş rolü erkek arkadaşım Will oluyordu.

"Bu konuyu bana kaç defa açtığını hiç saydın mı?" dedim ruhsuz bir sesle. Gözlerini kıstı ve sesini duyurmak için bana doğru eğildi. "Bence kotayı dolduracak kadar olmuştur." Bar taburesinden kalkıp tamamen yanıma yaklaştığı zaman parfümünün güzel kokusu burnuma doldu. Claire her zaman, her an bakımlı bir kız olmuştu. Hiç üşenmeden sabahları kalkıp güzelce giyinir, makyajını yapardı. Ben ise sadece kendimi çok ama çok fazla iyi ve enerjik hissettiğim zaman dış görünüşüme aşırı özen gösterirdim. Evden çıkmadığım zamanlarda ise akşama kadar pijama atlet ikilisi ile gezer, saçlarımı da toplardım.

"Seni üzmesinden nefret ettiğimi biliyorsun." dedi sitemle. Bakışlarımı parmaklarıma kaydırdım ve itiraz etmeden devam etmesini bekledim. Bana bildiği şeyleri anlattıkça aslında gıcık olmam gerekirdi ama çektiğim sıkıntıları yüzüme vurması bir şekilde beni sakinleştiriyordu ve buna pek anlam verdiğim söylenemezdi. Belki de bana acıması hoşuma gidiyordu. İlgi gösterilmesi hoşuma gidiyordu ve bu herkesin hoşuna giden, ihtiyacı olan şeydi. Zaten hayatım boyunca hep Claire ve Will'den ilgi görmüştüm. Gerçi Will ile olan ilişkim kavgalarımız yüzünden ilgi kısmında kan kaybı yaşamıştı. "Artık en ufak şeyde bile tartışmaya başlıyorsunuz ve bunun seni ne kadar yıprattığının farkında mısın? Seni şu son beş gündür bir kere bile gülümserken görmedim Wendy. İşten bir haftalık izin aldın ve bu süre içinde odandan bile dışarı adımını atmadın. Hatta doğru düzgün yemek bile yemedin. Tanrı aşkına çikolata bile yemedin!" Hasta olmadığım zamanlarda çikolataya asla hayır dememiştim. Ve durumun ciddiyeti burada ortada çıkıyordu.

Will ile yaşadığım kavgalar beni derinden etkiliyordu. İlk başlarda atışmalarımız, surat etmemiz en fazla bir iki gün sürüyordu ama bu sefer tam dört gündür ondan bir mesaj dahi almamıştım. Tabi bu beni çıldırtma noktasına getirmişti. İnada vererek ne onu aramıştım ne de bir mesaj atmıştım. Claire işe gitmek için evden çıktığı zaman ise yatağımda oturup saatlerce ağlamıştım. Bugün ise arkadaşımın ısrarları üzerine kabuğumdan çıkmış sosyal ortama adımımı atmıştım. Güya onu ve sorunlarımı unutmak için eğlenmeye gelmiştik ama Claire ondan bahsederek bunu pek mümkün kılmıyordu.

DANGER *Düzenleniyor*Where stories live. Discover now