Danger - Bölüm 46

11.9K 608 85
                                    

Selaaaamm. Bu erken yayınlanan bölümü CerenKyak isimli okuyucuma ithaf ediyorum çünkü benden rica ederek Dorian ve Claire için bir bölüm yazmamı istedi ve bende onu kırmadım. Hem farklı karakterlerin açısından yazmak bana da iyi geldi. Neyse çok gevezelik etmeden gidiyim ben. İyi okumalaaar. xx 

"Bilemiyorum Zayn. Telefonlarımı açmıyor, onunla konuşmaya çalışıyorum ama beni görmezden geliyor. Bu kadar aşırı tepki vereceğini bilmiyordum." Dorian bir nefes vererek yavaşça yatağında sırt üstü uzandı. Claire'a yaptığı evlilik teklifinin böyle bir sonuç ortaya çıkaracağını bilememişti. Hemen evet demesini beklemiyordu ama kendisini görmezden gelme ihtimalini de hiç düşünmemişti. 

"Dorian, Wendy onunla konuştu ve ortada senin suçun olmadığını söylemiş. Kız sadece korkmuş ve ne diyeceğini bilmediği için kaçmış. Seni orada utandırdığını düşündüğü içinde seninle konuşmaya cesaret edemiyor." Zayn abisine gerekli açıklamayı yaparken Dorian gözlerini kapamış, yorum yapmadan onu dinliyordu. Claire'ın korktuğunun farkındaydı ve onun korkusunu gidermek, kızın yanında olmak istiyordu. Fakat genç kız buna izin vermiyordu. "Zayn bunları bende biliyorum ama benim istediğim onun yanında olmak. Claire'dan uzak kalmayı sevmiyorum." Zayn hattın diğer ucundan sessiz kaldığında bu konuşmanın bir yere varmayacağını anlamıştı. Abisini ikna etmek için onunla yüz yüze konuşması gerekiyordu. "Dorian bence bu konuyu telefondan halledemeyiz. Benimle her zamanki gittiğimiz kafede bir saat içinde buluşmanı istiyorum." Dorian gözlerini devirdikten sonra oflayarak yataktan kalktı. "Gelmek zorunda mıyım?" Şu an istediği telefonu kapatıp saatlerce uyumak ya da video oyunu oynamaktı. "Evet zorundasın. Bir saat içinde görüşürüz." Zayn abisinin cevabını beklemeden telefonu kapattığında Dorian bir kaç saniye boyunca ekrana baktı. Bir nefes verdikten sonra üstünü giyinmek için dolabın önüne yürümüştü ama bir duş almaya karar verdiği için bu fikri zihninden kovaladı. 

Bedenini rahatlayana kadar suyun altında tuttuktan sonra buharlı banyodan çıkarak rastgele seçtiği kıyafetlerini eline aldı. Üstünü giyerken yaptığı banyonun onu gün boyu ferah ve rahat tutacağını düşünüyordu fakat daha şimdiden gerginlik ve sıkıntı geri gelmişti. Zayn'in neden onu çağırdığını veya kendisinin neden buraya gelmediğini sorgularken saçlarını kurutmak yerine başına bir bere geçirmiş ve arabasının anahtarlarını eline aldıktan sonra hiç ayrılmak istemediği evinden çıkarak otoparka yürümeye başlamıştı. 

Kafasında düşünceler dört dönerken arabasına yaklaşmış ve kilidi açarak sıkıntı yüklü bedenini sürücü koltuğuna bırakmıştı. Zayn ile buluşmayı hiç istemiyordu ama kardeşinin inat ederek onu zorla getirteceğini bildiği için başka çaresi yoktu. Otoparktan çıkarken sessizliği kırması için radyoyu açmıştı. Çıkan şarkıyı duyduğunda geçen gün Zayn ile dinlediği bir şarkı listesinin hala iPod aracılığı ile çaldığını fark etti. Zayn dinlediği zaman ona Wendy'i hatırlatan bir liste yapmıştı ve geçen gün Dorian ile takılırken bu şarkıları dinliyorlardı. 

Gabrielle Aplin - Evaporate  şarkısı arabada hafif tempoda çalmaya devam ederken Dorian şarkı sözlerinin anlamını yeni farkediyordu. Claire'ın yanındayken endişe etmesi gereken şeyleri unutuyor, nasıl davranacağını şaşırıyor ve gün geçtikçe ona daha çok bağlanıyordu.

Claire tıpkı diğer normal kızlar gibiydi. Kesinlikle çoğu kızdan farkı yoktu. Eğlenceli, zeki ve anlayışlı bir insandı. En önemlisi Dorian'ı mutlu ediyordu. Genç adam onun yanındayken başka birisine ihtiyaç duymuyor, sadece onu dinlemek, onu görmek ve hep onunla vakit geçirmeyi istiyordu. Bu yüzden buluşacakları akşam aniden verdiği bir kararla gidip bir yüzük almış ve ona evlenme teklifi etmeyi planlamıştı. Fakat işler düşündüğü gibi gitmemişti. 

DANGER *Düzenleniyor*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu