Danger - Bölüm 37

18.8K 671 83
                                    

Zayn, Malik ailesine katıldığından beri istediği her şeyi elde ederek büyümüştü. Çocukluğun da istediği oyuncak hemen alınmış, biraz daha büyüyüp oyuncaklara olan ilgisini kızlara yönelttiğinde ise zorlanmadan istediklerini yaptırmıştı. Bu mükemmel gibi görünen hayatında ise sevgi eksikti. Babasından görmesi gerektiğini düşündüğü ilgi olmayınca sert, hırçın birine dönüşmüştü. Bir erkek çocuk için baba sevgisi apayrı bir yere sahipti. Annesi onu ne kadar severse sevsin, baba sevgisinin yerini doldurmuyordu. Başka şeylerinde eklenmesi ile bütün hissettiği sıkıntılar bir gün patladı ve Zayn o zamandan beri insanlara kolay kolay güvenemez oldu. Sevgilisiden ayrılmış, kardeşleri ona sırt dönmüştü. Bu sıkıntılı zamanında ise Louis ile tanışmıştı. Her ne kadar çoğunlukla iş meseleleri için konuşsalar da Zayn onunla vakit geçirmekten zevk alıyordu. Her konuda ona güveniyordu. Wendy'e karşı bir şeyler hissettiğini farkettiği zaman bile sessiz kalmış ve bir hamle yapmacağına inanıyordu. Ta ki Louis'nin Wendy'i öptüğünü görene kadar. 

O gün kapının çalınma sesine kendiside uyanmıştı ama yatağı terk edemeyecek kadar bitkin olduğu için Wendy'nin kapıyı açmasına müsaade etmişti. Bir kaç dakika boyunca genç kızdan ses gelmeyince kimin geldiğine bakmak için odadan çıkmış ve gördüğü şey karşısında adeta şok geçirmişti. Louis'nin Wendy'i öptüğünü gördüğü zaman normalde o sırada arkadaşının suratına yumruğu geçirirdi ama Wendy'i ürkütmemek amacı ile acele ile odasına geçmiş, sırtını duvara vererek sakinleşmeyi beklemişti. Wendy'nin geri gelme ihtimaline karşı yatağa tekrar uzanacağı sırada ayağı takılmış ve yatağın kenarına çarparak sessizliğin hakim olduğu evde gürültülü bir ses çıkarmıştı. Bir kaç saniye birisinin gelip gelmeyeceğini beklediği sırada kaskatı olmuş vücudunu yavaşça yumuşak yatağa bırakmış ve kendini içeri gitmemek için zorlamıştı. Wendy odaya girdiği zamanda ise uyumaya devam ediyormuş gibi bir izlenim vererek sessizliğini korumuştu. 

Şimdi ise gerçekler ile yüzleşme vakti gelmişti. Louis yüzünün ağrıyan kısmını acıyı hafifletmek istermişçesine eli ile tutarken, Zayn olabileceği en sinirli hali ile karşısında dikiliyordu. 

"Zayn biliyorum bana kızgınsın ama-" Genç adam bir adım atarak arkadaşının yanına gitti ve diz çökerek onunla aynı hizaya geldi. "Ama ne Louis? Bana karşı yaptığın her hatayı görmezden geldim, Wendy'nin Will ile kaçmasına izin verdin! O gün onları bahçede gördün değil mi? Ama hiçbir harekette bulunmadın. Wendy'i tekrar yanıma aldığım zamanda onların görüşmesine izin verdin. Benim evimde ve benim gözlerimin önünde o pisliğin benim kızımı öpmesini izledim! Ona karşı bir şeyler hissettiğin zamanda bile sesimi çıkarmadım. Bir hamlede bulunacak kadar aptal olmadığına inanıyordum ama geçen gece gördüklerim düşüdüklerimin tam tersini yansıttı!" diye sesini yükselterek Louis'nin yakasına yapıştı ve biraz öncekinden daha şiddetli bir yumruk atarak Louis'nin sersemlemesine neden oldu. Louis baş parmağı ile dudağından akan kanı silerken Zayn karanlık bakışlarını karşısında ki genç adamdan ayırmadan ayağa kalktı. 

"Aklımda asla kötü bir niyet yoktu Zayn. Birden bire olan bir şeydi. Kendimi bir anlığına kaybettim ve..." Louis derin bir nefes alarak ayağa kalktı ve ellerini dizlerinin üstüne koyarak dengesini sağlamaya çalıştı. "Evet ona karşı olan hislerim yüzünden hatalıyım. Wendy'nin kaçmasına yardım etmemden ya da onu Will ile görüştürmem yüzünden bana kızabilirsin ama bunları senin için yaptım. " Louis'nin itirafı Zayn'in dikkatini çeksede siniri hala doruk noktasındaydı ve kendini kontrol etmekte zorlanıyordu. "O sana ait Zayn. Asla bu konuda sana karşı gelmedim." 

"O zaman neden onu benden ayırmaya çalıştın! Neden Will ile gitmesine izin verdin?!" Zayn bağırmaya devam ederek karanlığın çöktüğü bahçede bir kaç adım ileri gitti. Kendini Louis'den uzak tutmaya çalışıyordu. "O kadar adamlarımın içinde güvendiğim, inandığım ve en sevdiğim sendin Louis. O gece barda tanıştığımızda, seni gördüğüm zaman kendime yakın hissettim. Sende kimsesizdin, kayıptın. Sana baktığımda kendimi görmüştüm!" Hızlı hızlı nefesler alırken Louis'ye doğru bir adım attı. "Uzun zamandan beri güvendiğim tek kişiydin." dedi sesinin tonunu düşürerek. 

DANGER *Düzenleniyor*Where stories live. Discover now