Danger - Bölüm 43

14.4K 655 123
                                    

"Sana o yağmurda biraz daha kalırsan hasta olacağını söylemiştim." Wendy sitem ederek odaya girdiğinde Zayn gözlerini devirdi. Grip belirtileri kendini gösterdiğinden beri Wendy sürekli Zayn'i suçlamaya devam ediyordu. 

Wendy eskiden çalıştığı fırının sahibinden öğrendiği limonlu karışımı hazırlamış ve Zayn'e getirmişti. Genç adamın burnu tıkalı olduğu için kokuları pek hissettiği söylenemezdi. Ayrıca boğazıda acıdığı için bir şeyler yemeyi ve içmeyi reddediyordu. 

Wendy elinde buharı tüten fincan ile Zayn'in yanına geldiğinde genç adam kendi düşüncelerinde yüzüyordu. Michael'ın elinden Wendy'i aldığı zaman Wendy'nin daha farklı davranacağını düşünüyordu. Daha içine kapanık, mutsuz, sinirli ve kendinden uzak durmaya özen gösteren bir Wendy bekliyordu ama genç kız davranışları ile Zayn'i haksız çıkarmıştı. 

"Zayn beni dinliyor musun?" Kız Zayn'in dikkatini çektiğinde genç adam kendisine gelmek için başını hafifçe sallayarak yatakta biraz  daha dik oturdu. "Dolapta bu ilacı buldum. Claire çok sık grip olduğunda bu ilacı kullanır ve iyi gelirdi. Gerçi saçma sapan rüyalar görüp, uykusunda hiç olmayacak şeyleri duyduğunu söylerdi ama bence denemelisin." Wendy elinde tuttuğu ilaç kutusundan bir hap çıkarıp elinde ki limonlu karışımla birlikte ona uzattığında Zayn başını yatağın başına yaslayıp kollarını göğüsünde çaprazladı. Wendy kaşlarını çattığında neden Zayn'in ilacı almayı reddetiğini anlamaya çalışıyordu. "Neden içmiyorsun?"  Zayn omuz silkip "Senden bir öpücük alana kadar o ilacı ve yaptığın limonlu şey neyse, onları içmeyeceğim." dediğinde Wendy hayretle ona bakıyordu. 

"Zayn çocuk gibi davranıyorsun." Genç kız kaşlarını çatarak ilacı ve fincanı tekrar ona uzattığında Zayn başını iki yana sallayarak inatçılığına devam etti. Her zaman kendisi bir adım atarak Wendy'i öpen kişi oluyordu. Bu defa ise rollerin değişmesini istiyordu. 

Genç kız bir nefes verdiğinde Zayn'in bu kararından vazgeçmeyeceğini biliyordu ve bunu yapıp yapmama arasında kalmıştı. Zayn sırıtarak ondan bir hamle beklerken Wendy fincanı dikkatlice komidinin üzerine bırakarak bir nefes verdi. Zayn kazandığını anlayınca daha fazla gülümsediğinde genç kız ona biraz daha yaklaşmıştı. Genç adam kalp atışlarının hızlandığını hissettiğinde sabırsızca Wendy'nin kendisini öpmesini bekliyordu. Wendy gözlerini kapatarak ona yaklaştı ve içinde hissettiği garip duyguları yoksayarak dudaklarını hafifçe Zayn'in dudaklarına değdirdi. Wendy'nin çekingenliği Zayn'i garip bir şekilde eğlendiriyordu. 

Genç kız geri çekildiğinde Zayn'in zafer gülümsemesi yine mükemmel yüzünde yerini almıştı. Wendy'nin uzattığı ilacı alıp, fincanda ki ılık limonlu su ile içtikten sonra kızın kızarmış yanaklarına baktı. Onun üstünde en azından bir etkisi olduğunu bilmek bile genç adamı rahatlatıyordu.

 "Biliyorsun, doğum günü çocuğu olarak bir öpücükten daha fazlasını isteme hakkım var." diyerek fincandan bir yudum daha aldı. Wendy mavi gözlerini irice açmış ona şaşkın bir şekilde bakarken "Doğum günü çocuğu mu?" diye şaşkınca sordu. Zayn sırıtarak başını aşağı yukarı salladığında biraz daha ısınmıştı ama burnunda ki kaşıntı ve sürekli gözlerinin sulanması onu sinir ediyordu. "Ama senin doğum günün, bizim tanıştığımız gün değil mi?" Wendy'nin kafası karışmıştı. Genç adam başını iki yana sallayarak elindeki fincanı komidinin üzerine bıraktı. "Hayır. O gün Ted'in doğum günüydü. Eğer pastaya kadar kalsaydın kimin doğum günü olduğunu öğrenebilirdin. Ayrıca seninle daha fazla konuşabilirdim." diye açıkladı Zayn. Bir an için Wendy ile o gece daha fazla sohbet ettiğini hayal etti. Ona kendisi hakkında daha fazla soru sorabilirdi belki. Birbirlerini bir an için daha fazla tanıyabilirlerdi. Ama belkide Zayn o gece Wendy'nin sevgilisi olduğunu öğrenirdi ve o gece her şey hiç başlamadan bitebilirdi. Olaylar yaşadıklarından daha farklı ve kötü bir şekilde bu noktaya gelebilirdi. Pozitifliğini yitiren düşünceleri zihninden defettikten sonra yorgun bedenini battaniyenin altına kaydırdı. 

DANGER *Düzenleniyor*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin