Danger - Bölüm 21

28.3K 805 100
                                    

Bu bölüme denecek fazla bir şey yok. Laf kalabalığı yapmayayım. Oy verin, yorumlarınızı merak ediyorum. İyi okumalaaaaaar.

Louis babası ve erkek kardeşi ile yaşadığı evi terk edeli üç yıl oluyordu. Babasının alkolik olması ve sürekli kendisini aşağılamasından bıkmıştı. Evden ayrılırken aklı kardeşinde kalmamıştı. Kendisinden bir yaş küçüktü ve başının çaresine bakabilecek durumdaydı. Zaten ayda iki ya da üç kez buluşur ve ayrı kaldıkları süre zarfında neler yaptıklarını anlatırlardı birbirlerine. 

Uyuşturucu sorunundan Zayn sayesinde kurtulmuştu. Eski berbat anıları hatırlamamak için arabasının radyosunu açtı. Şarkıyı ilk defa duymasına rağmen ritim tutmaya çalıştı. 

Sevdiği şarkılardan bir kaç tanesinin gelmesiyle neşesi yerine gelmişti ve eve varmıştı. Arabasını kilitledikten sonra Zayn'in ailesinin evine girdi. Wendy gittikten sonra Zayn kendi evine gitmeyi reddediyordu. Louis nedenini bilmiyordu.

Misafirler için olan salonu geçip merdivenlere yöneldi. İkinci kata vardığında oturma odasında video oyunu oynayan Nick ve nişanlısına selam verip yukarı çıkmaya devam etti. Zayn'in odası üçüncü kattaydı. Tablolar, çini vazoların durduğu sehpalar ile dolu olan koridoru geçti ve Zayn'in odasının kapısını çaldı. İçeriden ses gelmeyince kapıyı açıp içeri girdi ama oda boştu. Zayn genelde odasında takılırdı. Nerede bu çocuk? diye düşündü Louis. 

Kapıyı kapattı ve çatı katına çıkmaya karar verdi. Düzenli olarak spor yaptığı için merdiven çıkarken zorlanmıyordu. Terasa çıkan kapıya vardığında pencereden Zayn'i gördü. Ayakta duruyordu. Cam kapıyı açıp onun yanında geldi. Zayn omuzunun üstünden Louis'ye baktı ve sırıttı.

Louis arkada duran tahta sandalyelerden birine oturdu. "Pekala, yeni bir şeyler var mı?" diyerek sordu Zayn. Ardından Louis'nin solunda ki sandalyeye oturdu. Louis gecenin sessizliğinin verdiği huzurla arkasına yaslandı ve gözlerini kapadı. "Peter'ı fena benzetmişsin. Dudağı baya morarmıştı. Züppe dayısı hala uyuyordu. Will sen gittikten sonra aşağı geldi. Hikayenin ne kadarını ona söylediler bilmiyorum. Ve Wendy ise yorgun gözüküyordu." diye açıkladı Louis. Zayn dudaklarını birbirine bastırarak başının hafifçe öne eğdi. 

Louis dostunun üzgün olduğunu biliyordu. "Hey, planın işe yarayacak. Hem rakip şirket olan Evans grubu devireceksin, hem de Wendy sana geri gelecek Zayn." 

Zayn biraz tebessüm ederek Louis'ye baktı. "Bazen Wendy'i bu kadar zorlamanın yanlış olduğunu ve ona zarar verdiğimi düşünüyorum ama ona olan özlemim daha ağır basıyor." 

Louis bir iç çekti ve arkadaşına doğru yaklaştı. "Zayn, Will onu sonsuza kadar mutlu edemez. Ne zamana kadar kaçak hayatı yaşayacaklar? Ben Wendy'nin fikrini değiştireceğinden eminim." diyerek arkadaşına baktı. Wendy'nin Will'i sevdiğini biliyordu Louis. Zayn ona ilk başta Wendy'nin neler yaptığını öğrenmesi için, kendine karşı cephe aldığını, Louis'nin Wendy'nin tarafındaymış gibi rol yapmasını istediğinde istemeyerek kabul etmişti. Ama dostunu çaresiz görmek istediği son şeydi. Her ne kadar aynı kızdan hoşlansalarda.

Zayn arkadaşına, büyük güzel kahve gözleri ile baktı. Ona inanıyordu. Louis'nin sözleri onu rahatlatıyor, umudunu yitirmemesini sağlıyordu. 

"Biliyor musun? Seni o gece bulmak ve evime getirmek hayatımda verdiğim en iyi karardı." dedi Zayn. Louis tanıştıkları gece yaşadıklarını hatırlayarak gülümsedi. 

"Beni neden kendi evine getiriyorsun ki? Daha senin adını bile bilmiyorum." Zayn Louis'nin tek kolunu kendi omuzuna atarak onu arabasına sürükledi. Louis körkütük sarhoştu ve barda ki bir kaç oğlan ile kavga etmişti. 

DANGER *Düzenleniyor*Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang